Haberler

Husumetlilerinin evini böyle bastılar! Genç adam kanlar içinde kaldı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da 2 kişi, aralarında kız meselesinden dolayı husumet bulunan şahsın evini bastı. Odaya giren kişi, 22 yaşındaki genci ağır yaraladı. Olayda şahısların birisinin gözcülük yapıp evin bahçe kapısını tutması diğerinin ise eve girmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Afyonkarahisar'da 2 şahıs, aralarında kız meselesinden dolayı husumet bulunan 22 yaşındaki gencin evini basıp yatak odasında ağır yaraladı.

Olay, kent merkezine bağlı Işıklar beldesinde meydana geldi. Arefe günü yaşanan olayda Ş.T. ve M.A.L. isimli şahıslar aralarında kız meselesinden dolayı husumet bulunduğu iddia edilen R.Y. isimli şahsın evine gitti. Gece geç saatlerde yaşanan ve güvenlik kameralarına yansıyan olayda koşarak eve girdikleri gözlenen şahıslardan M.A.L., evin bahçe kapısını tutarak gözcülük yapıyor. Ş.T. ise elinde bıçak ile koşarak girdiği evin içerisinde R.Y.'yi bıçaklayıp ardından dışarı çıkarak, koşarak geldikleri evden yine koşarak geri kaçıyorlar.

GENÇ ADAMIN DURUMU AĞIR

Şahısların arkalarından ise evde bulunan kız çocuklarının çıktığı ve bağırarak yardım istedikleri gözlendi. Evinin yatak odasında bıçaklanan R.Y.'nin aile üyelerinin haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

ŞAHISLAR TUTUKLANDI

Olaydan hemen sonra ihbar üzerine harekete geçen Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler olaydan sonra kaçan şahısları belde içerisinde yaptıkları takip sonrası olayda kullandıkları bıçak ile yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslar jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, R.Y.'nin kaldırıldığı hastanede tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik 3-sayfa Güncel Bahçe Hukuk Olay

Adalet Bakanı Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesine ilk yorum: Tutuksuz yargılanması suçsuz olduğu anlamına gelmez

Engin Polat'ın tahliyesine Adalet Bakanı'ndan ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin kılıçlı yeminine ilk yorum: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz?

Kılıç çekerek yemin eden teğmenlere zehir zemberek sözler

'Kılıçlı yemin' tartışması büyüyor! Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Bunu milletimiz affetmez, vazgeçin

Erdoğan'a ateş püskürüp bir de çağrıda bulundu: Vazgeçin

İngiliz ekonomist Ash, Mehmet Şimşek'in hakkını teslim etti: Yapmasa Türkiye benzer bir krizle karşı karşıya kalacaktı

"Yapmasa Türkiye benzer bir krizi yaşayacaktı"

500

Yorumlar (2)

sade vatandaş:

bir olay hakkında yorum yapmak için işin iç yüzünü tamaman bilmek lazım

14
18
yanıtYanıtla
Yakup SGZ:

TV lerde namus kavramı çok hafifletildi o yüzden o onun namusuna bakıyor diğeri komşusuna bakıyor yani aldatmak aldatılmak normal hale getirildi çünkü ülkede zina suç değil cezası yok o yüzden bu tür olaylar daha çok olur.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title