Haberler

Hastane dönüşü feci kaza: 1 ölü 3 yaralı

Güncelleme:

Bartın'da hastaneden dönen bir ailenin otomobili kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Kazada kalp hastası olan baba hayatını kaybederken, oğlu, karısı ve torunu yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Hastane dönüşü feci kaza: 1 ölü 3 yaralı

BARTIN - Bartın'da kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Feci kazada, hastaneden dönen kalp hastası Hasan Aslan hayatını kaybederken, oğlu, karısı ve torunu ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bartın'da yaşayan ve kalp rahatlığı bulunan Hasan Aslan (75), rahatsızlığı nedeniyle Bartın İl Özel İdaresi'nde çalışan 41 yaşındaki oğlu Radet Aslan, eşi Hatice Arslanve 11 yaşındaki torunu Damla Aslan ile birlikte tedavi amacıyla Karabük'teki bir hastaneye götürüldü. Yapılan test ve tahlillerin ardından Aslan ailesi, Bartın'a dönmek için Karabük'ten yola çıktı. Radet Aslan idaresindeki 74 BS 637 plakalı otomobil ile Karabük- Bartın karayolunda seyir eden aile, Bartın'ın Ulus ilçesi Abdipaşa Beldesine bağlı Yeni Mahalle ağaçlı yol olarak bilnen bölgede kaza yaptı. Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçerek yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi. Feci kazada ise sürücü Radet Aslan ve babası Hasan Aslan ağır yaralanırken, sürücünün annesi Hatice Aslan ve kızı Damla Aslan ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Ulus ve Bartın'daki hastanelere kaldırılırken ağır yaralı Hasan Aslan yolda hayatını kaybetti. Yaralılardan sürücü Radet Aslan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu annesi Hatice ile kızı Damla Aslan'ın ise sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Kazanın ardından yolda ikinci bir kazanın meydana gelmemesi için jandarma ve polis ekipleri tarafından geniş güvenlik tedbirleri alınırken, kaza nedeniyle ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı kara yolu ise aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bartın Baba Acil Durum Trafik Kazaları 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Kavanoz kokusu nasıl giderilir? Cam kavanoz kokusu nasıl gider? Cama sinen koku nasıl giderilir? Mescid-i Aksa nerede, hangi ülkede? Mescid-i Aksa'nın önemi nedir, hangi şehirde? Ne zaman emekli olurum? SSK- BAĞKUR emeklilik yaşı nasıl hesaplanır? ROBLOX NE ZAMAN AÇILACAK? 28 Ağustos Çarşamba Roblox açılır mı? Roblox neden engellendi? Roblox ile ilgili son gelişmeler... 2024 Üniversiteler ne zaman açılıyor? 2024-2025 güz dönemi akademik takvimi açıklandı mı? İzmir 30 Ağustos etkinlikleri 2024! İzmir'de 30 Ağustos'ta kimin konserleri var, nerede etkinlikler olacak? İzmir etkinlik takvimi İSTANBUL SON DAKİKA HAVA DURUMU! İstanbul hava durumu nasıl olacak, sağanak yağacak mı? Öğrencilere ulaşım desteği başvuru (e-devlet) ekranı! Öğrencilere ulaşım desteği var mı, ne kadar? MEB ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK SONUÇLARI BELLİ OLDU MU? 2024 MEB ücretli öğretmenlik sonuçlarına nasıl bakılır? (E-Devlet sorgula) Ev hanımları nasıl emekli olur? Ev hanımlarına emeklilik şartları nelerdir 2024? Çocuğu okula giden ailelere destek ödemesi ne zaman yatacak? Başvuru nasıl yapılır, şartları neler? MasterChef Beril kimdir? MasterChef Beril aslen nereli? UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? Türkiye'nin puanı kaç? Brawl Stars'a neden girilmiyor? 27 Ağustos Brawl Stars çöktü mü? İstanbul su kesintisi sorgulama! 27 Ağustos Kadıköy su kesintisi ne zaman gelecek? Valorant çöktü mü? Valorant'a neden girilmiyor? 27 Ağustos son dakika gelişmesi... Özata Denizcilik kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? Özata Denizcilik halka arz ne zaman verir, nasıl alınır? İnisiyatif nasıl yazılır? İnisiyatif ne demek? İnisiyatif nasıl yazılır TDK? Zarf atmak ne demek? TDK zarf atmak ne anlama geliyor? Zarf atmak deyim mi atasözü mü? Tasvip kelimesinin eş anlamlısı nedir? Tasvip ne demek? Tasvip ile ilgili cümleler...
title