Haberler

Hareket halindeki polis otosundan atlayan genç 12 günlük yaşam savaşını kaybetti

Güncelleme:

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde şüpheli hareketleri nedeniyle gözaltına alınan ve polis otosundan atlayan 27 yaşındaki genç, 12 günlük yaşam savaşını kaybetti. Cenazeyi teslim alan aile, çocuklarının hiçbir suç kaydının bulunmadığını ve olayla ilgili ihmal olduğu iddiasında bulunarak, sorumlular hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacaklarını ifade etti.

Gaziantep'te şüpheli hareketleri nedeniyle gözaltına alınan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen genç, seyir halindeki polis otosundan atladı. Olayda ağır yaralanan genç tedavi gördüğü hastanedeki 12 günlük yaşam savaşını kaybederken, acılı aile ihmal iddiasında bulundu.

POLİS OTOSUNDAN YOLA ATLADI

Olay, 24 Nisan günü Şahinbey ilçesi Yeditepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunan 27 yaşındaki Onur Toy, çevredeki vatandaşlar tarafından şüpheli hareketlerde bulunduğu gerekçesiyle ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Onur Toy'u kelepçeleyerek ekip otosuna bindirdi. Toy, hareket halindeki ekip otosunun kapısını tekmeleyerek açtıktan sonra kendisini dışarı attı. Kafasını yere çarpan Toy, ağır yaralandı.

Hareket halindeki polis otosundan atlayan şahıs hayatını kaybetti

12 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Toy, bölgeye gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede 12 gündür tedavi gören Onur Toy, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hareket halindeki polis otosundan atlayan şahıs hayatını kaybetti

CENAZEYİ TESLİM ALAN AİLEDEN İHMAL İDDİASI

Hayatını kaybeden şahsın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeyi teslim alan acılı aile, çocuklarının hiçbir suç kaydının bulunmadığını ve olayla ilgili ihmal olduğu iddiasında bulunarak, sorumlular hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacaklarını söyledi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Şahinbey Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500

Yorumlar (10)

Güven önemlş:

çocuk hasta da olabilir ,her durum olabilir, arabaya aldığına sahip çıkacaksın polis abi

114
58
yanıtYanıtla
Fatih Sultan:

Kapıyı tekmeleyerek yola atlayan çocuk için Polislerin ne gibi tedbir almasını bekliyorsun?

yanıt87
yanıt54
Emrah Emir:

Fatih Sultan mesela kapıyı tekmeletmeyerek tedbir alabilir, polisin her tutukladığı istediği gibi arabadan atlayıp gidebiliyor mu? Tutuklu adama nasıl sahip çıkamıyorsun diye sormak da bir zahmet insanların hakkı olsun benim polisim illa savunacam diye didinmenin alemi yok aleni şekilde ihmal söz konusu

yanıt62
yanıt22
Emrah Emir:

Kimse avukatlık cübbesini giyip polisi savunmak benim işim demesin, şüphe üzerine adam mı tutuklanır GBT'sine bakmak zor değil, zaten suç kaydı da yokmuş ve sonradan anlaşılmış ki psikolojik sorunları varmış, öyle olan birinde panik atak olabilir tutuklanma telaşı ile atak geçirmiştir. Bunun sorumluluğu tamamen polise aittir, son olarak daha korkunç bir ihtimal var tartışma çıkmıştır polis arabadan atıp kendi atladı diye rapor yazmış da olabilir iyi araştırılmalı konu, insan hayatı söz konusu

57
26
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

çok güzel yazmışsın on numara

yanıt28
yanıt7
Gökhan Eker:

elini kolunu bağlamışlar kelepçe takmışlar nereye atlayacak çocuk. Buna çocuklar bile inanmaz. Yani ben adamı göz altına alıcam adam arabadan atlayacak. Buna inanan çıkar mı. Bunun 1 açıklaması olur attılar aşağı

31
29
yanıtYanıtla
okan kara:

Torpilli polisler tecrübesiz oluyor. Bacağım kadar boyu, eğitim seviyesi düşük, psikolojik sorunları olan insanları polis yapmışlar.

28
10
yanıtYanıtla
Fuzaye:

Ekonomiyi canlandırmak lazım. Ünlüler de olmasa…

1
6
yanıtYanıtla
M.sadık yurtcicek:

depresyonda olabilir polis amcalar onu aracına aldığın anda sana zimmetlenmiştir.tekmeyle araç kapısı açılmaz

1
0
yanıtYanıtla
Musa Gerçekçi:

Polis birisini gozaltına alıyorsa, guvenliğini temin etmekle mükellefter.. bu durumdaki birinin sagina ve soluna polis oturmalıdır. Gorev ihmali vardır.. Bakalım yargı ne diyecek !

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title