Haberler

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Başarılı Asayiş Operasyonu

Güncelleme:

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan asayiş uygulamalarında 41 bin 957 şahıs sorgulanırken, bin 845 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonlar sonucunda çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 6 ay boyunca yaptığı asayiş uygulamalarında 41 bin 957 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan bin 845 şüpheli şahıs yakalandı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kamu düzeninin korunması ve genel asayişin sağlanması amacıyla yılın ilk yarısında yapmış oldukları başarılı operasyonlar dikkat çekiyor. 6 aylık süreçte yapılan yol denetimlerde toplamda 55 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet ruhsatsız tüfek ve 728 adet fişek ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele çerçevesinde ise 3 kilogram 120 gram ağırlığında uyuşturucu madde ve 674 adet uyuşturucu hap ele geçirilerek, 313 şahıs yakalandı. Şahıslardan 24 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uyuşturucu Operasyon Güvenlik Politika 3-sayfa Asayiş Gemlik Güncel Suç

Erzurum Havalimanı'na acil iniş yapan uçaktaki bomba ihbarı asılsız çıktı

Acil iniş yapan Hindistan uçağında korkulan olmadı

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu 'B'dan 'BB-'ye yükseltti

Piyasalar merakla bekliyordu! Fitch, Türkiye kararını açıkladı

CHP'de tüzük değişikliği kabul edildi

CHP'nin "tüzük" kurultayından karar çıktı

Sakince kafeye gelen kadın, masada oturan adama kurşun yağdırdı

Sakince içeri giren kadın, peş peşe tetiğe bastı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title