Haberler

Öldürdüğü kadınla fuhuş için anlaştığını söyledi, cezası indirimlerle 15 yıla indi

Güncelleme:

Bursa'da 30 yaşındaki Nazan Kırkgözü, boş arazide tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 55 yaşındaki Yusuf Mıcık, 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yusuf Mıcık verdiği ifadede, Kırkgöz ile fuhuş için anlaştığını söylemişti.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'nde meydana gelen olayda Yusuf Mıcık, iddiasına göre Nazan Kırkgöz ile fuhuş için anlaştı. İkili, Mıcık'a ait otomobille boş araziye gitti. Yine Mıcık'ın iddiasına göre, boş arazide ilişkiye girmek istemediğini söylediği Nazan Kırkgöz, otomobildeki cep telefonunu alıp, kaçmaya başladı.

GENÇ KADIN KANLAR İÇİNDE KALDI

Yusuf Mıcık da belinden çıkardığı tabancayla Nazan Kırkgöz'a ateş etti. Karnından ve göğsünden vurulan kadın kanlar içinde kalırken, Mıcık otomobile kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, Nazan Kırkgöz'ün cansız bedenini buldu. Evinde yakalanan Yusuf Mıcık, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Bursa 14'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan yargılanan 5 çocuk babası Yusuf Mıcık, karar duruşmasına tutuklu bulunduğu Bursa E Tipi Cezaevi'nden SEGBİS ile katıldı. Taraf avukatları ise salonda hazır bulundu.

BERAATİNİ İSTEDİ

Cumhuriyet savcısının müebbet hapis cezasına çarptırılmasını istediği tutuklu sanık Yusuf Mıcık, son sözünde, "Kaza sonucu oldu. Nazan'ı öldürmek istemedim. Üzgünüm, beraatimi istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti, Yusuf Mıcık'ı önce müebbet hapis cezasına çarptırdı. Ardından da cezayı 'haksız tahrik' indirimiyle 18 yıla, 'iyi hal' indirimiyle de 15 yıla indirdi.

NE OLMUŞTU?

Altınova Mahallesi Taraklı Sokağı'nda, 19 Haziran 2019'da silahla vurularak öldürülen Nazan Kırkgöz'e (30) ait olduğu belirlenen cesedin bulunmasının ardından polis ekiplerince çalışma başlatılmıştı. Maktulün olay öncesi bir araçta görüldüğü belirlenmiş, bunun üzerine benzer tip ve modelde 400'ün üzerinde araç ile 73 iş yerinin güvenlik kamerası görüntüleri incelenerek şüpheli Yusuf Mıcık yakalanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Altınova Mahallesi Kırkgöz 3. Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

500

Yorumlar (33)

FUHUŞUN SONU BUDUR:

FUHUŞ YAPAN TÜM KADINLAR ACİLEN TUTUKLANMALIDIR FUHUŞ SUÇ OLARAK ANAYASAYA GİRMELİ YOKSA BU TERBİYESİZLİKLER YÜZÜNDEN TOPLUM AHLAKI İYİCE BOZULUCAK ÖZELLİKLE FUHUŞ YAPAN KADINLAR HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMASI İCAB EDERDİ LAKİN KİMSE ÖNEMSEMİYOR SONUÇ ADAMLAR KATİL OLUYOR HAYAT KADININDAN NE BEKLİCEN HEP ADAMIN BAŞINA BELA OLUR

15
16
yanıtYanıtla
Özgür:

Ne cahil yorum yapanlar var, fuhuşun sonu budur diyen denyo

yanıt10
yanıt8
BEYAZ:

YAPAN KADININ SUÇU DEĞİL Mİ SADECE İKİNCİSİ YAPAN PARASINI VERİYOR SENDEN Mİ ÇIKIYOR PARASINI

yanıt2
yanıt4
Ersin:

Kimse yetiskin kadin ve erkeğin ne yaptigina karışamaz. Iran değil burası. Ortada bir zorlama Alıkoyma magduriyet varsa magdur olan ilgili mahkemede dava acar. Gerisi kimseyi ilgilendirmez!Ayrıca Fuhuş nedir ?olaya fuhuş diye bakılınca Iki yetiskin insanın yaptiklarını suç sayan bir kanun gerekiyor O da isye boyle az gelismiş ülkelwrde olur.

yanıt1
yanıt4
Sener4ever:

Kadınların şirketide var. Fakat o is icin o gece oraya niye gidildiği belli ve kaçınılmaz sonu hazırlamış ikiside kendilerini. Ceza tartışılır fakat hukukda delil ile konuşur.

yanıt0
yanıt1
Astronot:

@ÖZGÜR, adama denyo diyosun da, doğru dürüst yorumun yok, mal mal zırlıyon işte, yorumun neresi cahilce, fuhuşa sürükleyen erkeğinde kadınında toplumda yeri yok, bunun neresi cahillik dengesiz mahluk

yanıt0
yanıt0
nec:

hahahaha yeminlen komedi filmi gibi, cinayet işlemiş ve yüzü kızarmadan utanmadan beraatini istiyor. . yok birde üstüne maaş bağlasınlar vede madalya taksınlar !!!aldığı ceza çok az en az 30-40 yıl yatmalı. . .

22
3
yanıtYanıtla
ömer turan:

ne fuhuşu, kadını ayart birlikteol sonra fuhuş için anlaştım yalanıyla ceza alma. savcılar iyice araştırsın. fuhuş yapan biriyse mutlaka tanıyanlar olur. bence bu kadını haksız yere öldürüp üstünede iftira atıyor.

22
1
yanıtYanıtla
Kursat:

Adalete bak 15 yil niye muebbet degil o kadincagiz isteyerekmi fuhus yapiyor gariban iste yaptiran Kapitalist duzenin kurbani

16
7
yanıtYanıtla
Dev:

Masum bir kadını öldüren herkes 7 yıl yatacaksa herkes sıkıldığı eşini öldürür. Ayrıca, kadının fuhuş yaptığını nerden bildiniz? Savcı beyin mütalasındaki gibi Müebbete çarptırılması gerekirdi. Çok yanlış karar.

16
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title