Haberler

Evinde uyuşturucu düzeneği çıkan şüphelinin tarlasında da hint keneviri bulundu

Güncelleme:

Tokat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda şüphelinin evinde uyuşturucu düzeneği bulunurken, tarlasında da hint keneviri ele geçirildi.

Evinde uyuşturucu düzeneği çıkmıştı, tarlasında da hint keneviri bulundu

TOKAT - Tokat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Tokat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Erbaa Büro Amirliği tarafından düzenlenen operasyon sonucunda uyuşturucu imal ve ticaretine büyük bir darbe vuruldu. Müdürlük personelinin titiz çalışması sonucu Erbaa ilçesi İkizce Köyü'nde bir şüphelinin ikameti ve tarlasına operasyon yapıldı.

Operasyon çerçevesinde, S. Ü. adlı şahsın evine baskın yapılmış kurulduğu özel düzenekle hint keneviri yetiştirdiği tespit edilmişti. Adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakılan S. Ü'nün tarlasında yapılan aramalarda 94 kök dişi Hint keneviri ile 1200 gram kubar esrar ele geçirildi. Suçlu S. Ü., "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliye önünde gazetecilere bağıran S. Ü. "Çekin abi çekin cevabını veremeyecek bir suçumuz yok. Gidin kimyasal satanları çekin" dedi. Tokat Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Operasyon Güvenlik 3-sayfa Güncel Adliye Tokat Suç

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title