Haberler

Eskişehir'de Kaybolan Zihinsel Engelli Sağ Olarak Bulundu

Güncelleme:

Eskişehir'de kaybolan 37 yaşındaki zihinsel engelli İsa Algın, 50 kişilik arama kurtarma ekibinin çalışmaları sonucunda kaybolduğu noktanın 11 kilometre uzağında sağ olarak bulundu.

Eskişehir'de 37 yaşındaki zihinsel engelli İsa Algın, 50 kişilik ekibin çalışmaları sonucunda kaybolduğu noktanın 11 kilometre uzağında sağ olarak bulundu.

Tepebaşı ilçesi Yörükakçayır Mahallesinde, 18 Temmuz tarihinde kaybolan 37 yaşındaki zihinsel engelli İsa Algın'ı bulmak için jandarma ve AFAD ile koordineli olarak STK'ların katılımıyla toplam 50 kişi olan arama kurtarma ekibine Dorlion Arama Kurtarma (DAK) 10 kişi ile destek vermişti. Yapılan çalışmalar sonucunda İsa Algın, kaybolduğu yerin 11 kilometre uzağında bulunan Okluball Mahallesi yönünde sağ olarak bulundu. Algın, kontrol amaçlı Yunusemre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnsan Hakları Eskişehir 3-sayfa Güncel Yaşam

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title