Haberler

Gelen evlilik tekliflerini reddeden kadın, eşinin mezarına gidince hayatının şokunu yaşadı

Güncelleme:

Denizli'de yaşayan Cennet Şanlıtürk, 2 yıl önce vefat eden eşinin kabrini ziyaret ettiğinde mezar mermerlerinin kırılarak zarar verildiğini gördü. Durumu polis ekiplerine bildiren Şanlıtürk, "Benimle evlenmek için istemeye gelenler oluyor. Onları reddediyorum. Evlilik tekliflerini kabul etmediğim için olabileceğini düşünüyorum. Bugün mezara bunu yapan yarın bana da bir şey yapabilir" dedi.

Denizli'de yaşayan 53 yaşındaki kadın, her gün kabrini ziyaret ettiği eşinin mezarına gidince hayatının şokunu yaşadı. Eşinin mezar mermerlerine zarar verildiğini gören kadın, evlilik teklifini reddettiği kimselerin bunu yapmış olabileceğinden şüpheleniyor.

Denizli'de yaşayan Cennet Şanlıtürk'ün (53) eşi Mevlüt Şanlıtürk, 2022 yılında kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Eşinin hayatını kaybetmesinin ardından mezarını düzenli ziyaret eden kadın, son ziyaretinde neye uğradığını şaşırdı. Eşinin kabrini ziyaret eden Cennet Şanlıtürk, mezar mermerlerinin kırılarak zarar verildiğini gördü. Durumu önce mezarlık görevlilerine ardından polis ekiplerine bildiren Şanlıtürk, bunu yapanların bulunması için şikayette bulundu.

53 yaşındaki kadından ilginç iddia: Görücüler kocamın mezarına zarar vermiş olabilir

"EVLENMEK İÇİN İSTEMEYE GELENLER OLUYOR"

Son olarak eşinin kabrine geçtiğimiz hafta perşembe günü geldiğini belirten Cennet Şanlıtürk, düğün sebebiyle Tavas ilçesine gittiğini söyledi. Hafta başı tekrar eşinin mezarını ziyaret ettiği sırada acı durumla karşılaştığını ifade eden Cennet Şanlıtürk, "Pazartesi günü tekrar geldiğimde eşimin mezarını bu halde gördüm. İnsan olan biri bunu yapamaz. Bunu yapan kesinlikle insan değil. Adaletin yerini bulmasını istiyorum, bunu yapanın bulunmasını istiyorum. Mezara bu yapılır mı? Dünden beri yanıyorum, bağırıyorum. Bunu yapanı bulun, cezasını verin. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Benimle evlenmek için istemeye gelenler oluyor. Onları reddediyorum. Onlar yapabilir mi bilmiyorum. Evlilik tekliflerini kabul etmediğim için olabileceğini düşünüyorum. Kimsenin günahını da almak istemiyorum. Bugün mezara bunu yapan yarın bana da bir şey yapabilir. Yapsın, benim kaybedecek, korkacak bir şeyim yok. Bunu yapan kimse benim karşıma çıksın, ne yapacaksa bana yapsın" dedi.

53 yaşındaki kadından ilginç iddia: Görücüler kocamın mezarına zarar vermiş olabilir

Gelen evlilik tekliflerini reddeden kadın, eşinin mezarına gidince hayatının şokunu yaşadı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Evlilik denizli 3-sayfa Yaşam Polis

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e meydan okudu: Nihai hedefin neresi olduğunu görüyoruz, sonları hezeyan olacak

İsrail'e açıkça meydan okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kriminal tipler sokakta dolaşmamalı, onlarca suç kaydı olanlar tutuklu yargılanacak

Toplumun kanayan yarası için gereken adım atılıyor

8'i aynı partiden 13 belediye başkanı AK Parti'ye geçti

8'i aynı partiden 13 belediye başkanı AK Parti'ye geçti

Sur canisi Semih Çelik, babasına 'Seni nasıl öldüreyim?' diye sormuş

1 gün önce babasına sorduğu soru, olacakların habercisiymiş

500

Yorumlar (2)

seennu:

İyiki reddediyorsun böyle şerefsiz insanla evlenilmez.

257
4
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

memlekette dul olmak zor. gerçekten bazı insanlar için barınaklar açılmalı ve oradan dışarı kimse salınmamalı. anca bu şekilde güvenli olur dışarısı.

2
0
yanıtYanıtla
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title