Haberler

Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Güncelleme:

Adana'da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları arayan Suriye uyruklu Ahmed el-Melhem, daha önce eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşı Memduh S.'yi mutfak tezgahının altında buldu. Çılgına dönüp şahsı bacak ve kalçasından bıçaklayan El-Melhem, "Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh'u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım" dedi.

Adana'da yemek için eve dönen Ahmed el-Melhem (27), eşi S.Ç.'nin (26) kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. El-Melhem, daha önce eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşı Memduh S.'yi (25) mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. İfadesinde, "Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh'u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım" diyen el-Melhem tutuklandı.

YEMEK İÇİN EVİNE DÖNDÜ AMA...

Olay, 22 Nisan'da saat 12.00 sıralarında Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi'ndeki bir müstakil evde meydana geldi. Gündelik işlerde çalışan Suriye uyruklu Ahmed el-Melhem, yemek için evine döndü. El-Melhem, 2 çocuğunun annesi S.Ç.'nin, kapıyı geç açmasından şüphelenip, odaları aradı. Mutfağa giren el-Melhem, arkadaşı Memduh S.'yi tezgahın altında saklanmaya çalışırken buldu. El-Melhem, Memduh S.'yi darbedip, tezgahtan aldığı ekmek bıçağıyla bacak ve kalçasından bıçakladı.

Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

BIÇAKLA BİRLİKTE YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Memduh S., ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye görevindeki ekipler, şüpheliyi olay yerinde bıçakla birlikte yakalayıp gözaltına aldı. Hastanede tedaviye alınan Memduh S.'nin, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

GÖRÜŞMEMELERİ İÇİN UYARMIŞ

Şüpheli Ahmed el-Melhem, eşi S.Ç. ve Memduh S.'nin sürekli telefonda konuştuğunu, ikisini de görüşmemeleri konusunda uyardığını söyledi. El-Melhem, polis merkezindeki ifadesinde, "Memduh'a, eşimden ve ailemden uzak durmasını söylemiştim. Evin kapısı, çaldıktan 10 dakika sonra açıldı. Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh'u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen el-Melhem, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suriye Adana Hukuk 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (50)

senar:

Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın.

1553
9
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Ayırdıkları ne olacak suçlu alllah o zaman ayırmasın neden ayırıyor

yanıt41
yanıt567
JY:

CENNET CEHENNEM AHIRET HEPSI YALAN DOLAN PALAVRA ARAP MASALI ANCA ALPEREN GIBI BEYINSIZLER INANIR

yanıt10
yanıt126
Beşiktaşlı:

Allah erkeğede kadınada ar, namus nasip etsin. Gidişat hiç iyi değil maalesef

1208
13
yanıtYanıtla
Salim:

ADAMDAKİ FANTAZİYE BAK TEZGAH ALTINDAN İŞİ GÖTÜRMÜŞ :):)

59
580
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Helal olsun hakkını vermiş abimiz bir şey olmaz yediği bir iki sıyrık bıçak

yanıt81
yanıt305
ekrem celebi :

Cinar seninde basina gelirse bu kafa ile muhakkak gelir bizde ayakta alkislariz yapan kisiyi,sirata geceriz

yanıt217
yanıt5
sade vatandaş:

eskiden filmlerde karikatürlerde zampara gardolabına saklanırdı

yanıt28
yanıt23
Özer Doğan:

iyi katil olmamış

392
9
yanıtYanıtla
Hasan Kasapoğlu:

adanada yasayan havasindanmi suyu danmi bilmem boyle oluyor Allah ıslah etsin

249
70
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title