Haberler

Cem Garipoğlu'nun mezarından kefen yerine poşet çıktı

Cem Garipoğlu'nun mezarından kefen yerine poşet çıktı
Güncelleme:

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun açılan mezarında şeffaf naylon bir poşet bulundu. Mezarda kefen parçası bulunmadığını söyleyen Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, "Poşetin mezarın içerisinde bulunması, incelemeye esas alınacak olan kemiklerin ve kafatasının sonradan bir poşet vasıtasıyla mezarın içine konulduğuna dair derin şüphe ve kuşkular uyandırmaktadır." dedi. Epözdemir, mezardan çıkan poşette DNA incelemesi yapılmasını talep etti.

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun açılan mezarından çıkan şeffaf naylon poşet, akıllarda soru işareti yarattı. Konuya ilişkin açıklama yapan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, "Poşetin mezarın içerisinde bulunması, incelemeye esas alınacak olan kemiklerin ve kafatasının sonradan bir poşet vasıtasıyla mezarın içine konulduğuna dair derin şüphe ve kuşkular uyandırmaktadır." ifadelerini kullandı.

CEM GARİPOĞLU'NUN MEZARI AÇILDI

Münevvet Karabulut'u vahşice katleden Cem Garioğlu'nun mezarı önceki gün Karabulut ailesinin talebi üzerine savcılık kararıyla açıldı. Mezardan çıkan kafatası ve kemikler biraraya getirilerek Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

em Garipoğlu'nun mezarından kefen yerine poşet çıktı

MEZARDAN NAYLON POŞET ÇIKTI

İncelemeden çıkacak sonuç merakla beklenirken, Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, mezarda şüphe yaratan bir poşet bulunduğunu söyledi. Mezarda bulunan şeffaf naylon poşete anlam veremediğini belirten Epözdemir, bu durumun kafatası ile kemiklerin sonradan bir poşet ile mezara konulduğuna dair şüphe içerdiğini vurguladı.

em Garipoğlu'nun mezarından kefen yerine poşet çıktı

Epözdemir, konu ile ilgili savcılıktan poşete el konulması ve parmak iziyle DNA incelemesi yapılmasını talep ederken, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: Birçok basın mensubu ve gazeteci arkadaşımız soruyor. Dünkü fethi kabir işlemi neticesinde tutulan tutanakta "Mezarın iki katlı olduğu, mezarın ilk katının boş olduğu, kaldırılan beton tabakalarının altında bir takım kemik örneklerinin olduğu, bütün kemiklerinin dağınık yani serbest vaziyette olduğu, kemik bütünlüğünün olmadığı, kefen ve cesedi çevreleyen bir bezin bulunmadığı tespit edilmiştir.

em Garipoğlu'nun mezarından kefen yerine poşet çıktı

"KEMİKLERİN DAHA SONRA MEZARIN İÇİNE KONULDUĞUNA DAİR ŞÜPHELER VAR"

Hakeza, mezarın içerisinde bir adet düğüm içeren 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşet olduğu görülmüştür." şeklinde tespitler yer almıştır. Bu 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşetin nasıl, hangi koşullarda ve hangi amaçla mezarın içerisinde bulunduğu tarafımızca anlamlandırılamamaktadır. Mezkur 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşetin mezarın içerisinde bulunması, incelemeye esas alınacak olan kemiklerin ve kafatasının sonradan bir poşet vasıtasıyla mezarın içine konulduğuna dair derin şüphe ve kuşkular uyandırmaktadır. Bu nedenle, tarafımızca bugün itibariyle Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına başvuru yapılarak bu poşete el konulması ve üzerinde parmak izi ve DNA incelemesi yapılması talep edilmiştir. Gereği kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunulur."

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Münevver Karabulut Rezan Epözdemir Cem Garipoğlu İstanbul 3-sayfa Hukuk

ABD Başkanı Biden: İsrail, İran'ın petrol sahalarını vurmamalı

İran'da kesinlikle vurulmasını istemediği bir yer var

İki kadının kafasını kesip intihar eden şahıs, vahşeti önceden defterine çizmiş

Surlardaki vahşette kan donduran detaylar! Her şeyi önceden deftere çizmiş

Anne, surlardaki vahşete tanık olmuş! Kızının kesilen başının önünde çaresizce feryat etti

Kızının kesilen başının önünde çaresizce feryat etti

FETÖ ile mücadelenin baş kahramanı Mahmut Çorumlu'nun görevi değişti

FETÖ ile mücadelenin baş kahramanının görevi değişti

500

Yorumlar (9)

Akıl:

Aile güçlü , adli tıbba bile ulaşabilirler, yahudi bu aile çocuk da hayattadır. Kemikler bir fakirindir bence.

67
3
yanıtYanıtla
Ender YILDIRIM:

yahudi oldukları net bilgi. diğerleri asparagas. fakat bu ahlaksızları konuşmaktansa şuan iki kızı öldüren soysuzu konuşmak sebeplerini araştırmak ve yeni cinayetlerin önüne geçmeye çalışmak daha faydalı olur.

yanıt0
yanıt0
Merxas:

fakirin değil kendi ölen ailesinin bir ferdinin kemiklerini koydular.. bu gerçek olan DNA testi tutsun diye.

yanıt1
yanıt0
man over:

Akıl var mantık var intihar edecek adam niye teslim olsun ? Bir şeyleri planlamışlar bunun için zaman kazanmak,plan yapmak için bir süre sakladılar.Sonra teslim oldu. Gidin o zamanın gardiyan,müdür kim varsa hesaplarını,mal varlıklarını inceleyin. Daha 2-3 ay önce gördük, kadın hakim akaryakıt kaçakçısını serbest bırakmak için rüşvet almış bu yüzden açığa alınmış.Böyle bir ortamda kime neye güveneceksin ?

59
0
yanıtYanıtla
serdar turan:

kızı garipoğlu ailesi hep birlikte ayinle kurban ettiler gibi

40
0
yanıtYanıtla
Erdi Cakmak:

La adam geziyor orda burda yüz değiştirme nakli olmuş ap açık ortada…

29
1
yanıtYanıtla
Samet Yücer:

Bütün hakim ve savcıların hesapları mal varlıkları sadece kendilerinin değil Annesi ve babasını kardeşlerinin mal varlıkları araştırılmalı kimin ne yaptigini o zaman belli olur.

14
0
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

ne yani poşetle kemik koyunca DNA yı tutturabilecekler mi

3
0
yanıtYanıtla
Kenan Tepretoğlu:

mezarda kemik var mı, var, dna tutarsa cem e aittir ve ölmüş demektir, tutmazsa sorun var demektir, dna sonucunu beklesenize

0
0
yanıtYanıtla
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title