Haberler

'Sorun ne' diye sorduğu genç tarafından demir sopayla dövülen adam yaşadıklarını anlattı

Güncelleme:

Hatay'da 58 yaşındaki bir vatandaş, iki kadına rahatsızlık veren bir gence sadece "Sorun nedir?" diyerek müdahale etti. Bu soru, karşısında gençler yaşlı adamı demir sopayla dövdü.

Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Süleyman Bolat'ın, motosikletiyle seyir halindeyken eli sopalı bir şahıs tarafından yolunun kesilerek darp edildiği anlar kameraya yansırken olayın 'Sorun ne' sorusu üzerine başladığı ortaya çıktı.
Antakya ilçesi Kuyulu Mahallesi'nde yaşayan Süleyman Bolat, motosikletle işine gitmek yolculuk yaptığı esnada elinde demir sopa bulunan şahıs tarafından öldüresiye dövülmüştü. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alınan Bolat, taburcu edildi.

ŞİDDETE UĞRAYAN YAŞLI ADAM YAŞADIKLARINI ANLATTI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, demir sopayla ölümcül şekilde dövüldüğü anlar kaydedilen Bolat, yaşadığı korkunç olayla ilgili detayları paylaştı. Bolat; akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen şahsa, 2 kadınla yaşadığı tartışma sonrası 'Sorun ne' diye sorduğunu ve daha sonra darp edildiğini söyledi. "Gence sorun ne diye sorunca adam demir çubukla kafama vurdu"

'KADINLARA BİR ŞEY YAPMAMASI İÇİN ORAYA GİTTİM'

Demir çubukla kafasına darbe alan Süleyman Bolat, "Yoldan aşağıya doğru indim. Yoldaki bir genç, oradan geçen 2 kadına sataşmıştı. Kadınlara bir şey yapmaması için oraya doğru gittim ve durdum. Gence sorun ne diye sorunca adam demir çubukla kafama vurdu. Olay böyle gelişti. Hastane tedavi gördükten sonra taburcu oldum. Başımdan yaralandım. Hiçbir şey sormadan vurdu. Allah'a şükür durumum iyi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / RAMAZAN İLIN - 3.Sayfa

Güvenlik Saldırı Antakya 3-sayfa Güncel Hukuk Hatay

Operatörlerin fahiş zamlarına tepkiler çığ gibi! Erdoğan'ın devreye gireceği konuşuluyor

Operatörlerin fahiş zamlarına tepkiler çığ gibi! Tüm gözler Erdoğan'da

Narin'le ilgili kahreden gerçek! Dişleri döküldüğü için otopside örnek alınamamış

Otopside tespit edilen detay Türkiye'yi ayağa kaldıracak

Bilmeden katilin adını mı verdi? Yenge Hediye Güran'ın ifadesinde gözden kaçan detay

Yenge, farkında olmadan Narin'in katilinin adını mı verdi?

Ahmet Davutoğlu: Beni cumhurbaşkanı adayı ilan edin, Erdoğan'ın karşısına çıkmak istiyorum

31 Mart'ta yüzde 0,07 oy alan liderdeki özgüvene bakın

500

Yorumlar (8)

Kara Maske:

Güçlü güçsüzü ezdiği ve yanına kâr kaldığı bir ülke haline geldik

59
3
yanıtYanıtla
Hasan Ağa:

Abi demek ki neymiş yanımda silahla gezeceğim

36
1
yanıtYanıtla
Murat Basaran:

kanun seni korumazsa devlet iki güne şerbet bırakırsa insanlar malesefki kendini korumak için önlem almak zorunda

34
0
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Burda bir olay oldugunda belirli bir kisim devamli hükümete Devlete bilincli olarak yükleniyor.Bazi böyle densiz kisilerin saygisizligi büyüklerine karsi acaba Toplum olarak biz ne yapiyoruz kenfimize? Her Türkiyede yasayan Milletimiz ahlaki ve dürüst bir Toplum icin her bir fert üzerine düsen görevi yapiyormu? Herseyi Devletten bekliyoruz biz kendimize bakiyormuyuz?

8
24
yanıtYanıtla
Tbn Kamil:

Haklısın ancak eleştirilen o değil bu kişi ne ceza alacak? Almayacak. Neymiş ceza alması gerekiyor ki tekrarı olmaması için caydırıcı olması. Umarım anlaşılmıştır.

yanıt3
yanıt0
Emre emre:

Geçenlerde korna çalan kişiyi uyaran, Sayın savcımıza bir vatandaş saldırmıştı ve Ertesi gün tutuklanmıştı,Acaba bu amcayı demir çubukla darp edenlerin akıbeti ne oldu

15
0
yanıtYanıtla
Akıl:

Adaletsiz ve Kalkınamayan bir ülke haline geldik 23 yılda .

8
3
yanıtYanıtla
Burhan Tarhan:

degişmesi tekin olmadığı,insanların arayış içinde olduğu devletin halkın güvenliğini sağlamadığı Bit zamandan bir zamandan geçiyoruz

5
0
yanıtYanıtla
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title