Haberler

Cübbeli Ahmet canlı yayına bağlandı! Saldırıyla ilgili olarak o örgütü işaret etti

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca İstanbul'daki sohbet programı sonrasında dernek çıkışında yumruklu saldırıya uğrarken, şüpheli şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Saldırının ardından canlı yayına bağlanan Cübbeli Ahmet "Bizim IŞİD ile ilgili tehditler aldığımız bilinmekteydi. 10 sene kadar evvel devletimiz bize koruma tayin etmişlerdi. Bugüne kadar gelindi. Dün yine yanımdaki koruma arkadaşlarımıza müdürlüklerden uyarı gelmiş. Esas mesela IŞİD'in burada hedefi olduğumuz" dedi.

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan bir dernekte düzenlenen sohbet programına katılan ve Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'ye dernek çıkışında yanına yaklaşan kişi tarafından yumruklu saldırı gerçekleştirildi. Saldırıya çevredekiler müdahale ederken, şüpheli A.A. kısa sürede etkisiz hale getirildi. A.A. polis tarafından gözaltına alınırken, olay anı cep telefonu görüntülerine yansıdı.

"KORUMALAR MÜDAHALE EDEREK HOCAEFENDİYİ KURTARDI"

Olayla ilgili Ahmet Mahmut Ünlü'ye ait x platformundan yapılan açıklamada, "Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli tarafında bir dernekte sohbet yaptıktan sonra çıkış yaparken kalabalık cemaatin dua istedikleri sırada karanlıkta biri tarafından müstehcen bir sövme ile birlikte darp teşebbüsüyle boğazı sıkılarak saldırıya uğradı. Korumalar tarafından acil müdahale edilerek Hocaefendi kurtarıldı. Hazır bulunan polis ekipleri tarafından şahıs yakandı ve soruşturma başlatıldı" ifadeleri yer aldı.

"SAĞ TARAFIMIZ BİRAZ SIKTI, ELİM YARALANDI"

CNN Türk'e bağlanan Ahmet Mahmut Ünlü, "Bizim IŞİD ile ilgili tehditler aldığımız bilinmekteydi. 10 sene kadar evvel devletimiz bize koruma tayin etmişlerdi. Bugüne kadar gelindi. 2 ay kadar önce IŞİD'in telegram sitelerinde emniyetten yine bazı yetkililer tarafından o haber çıktısı bize gönderildi. Bir silah koymuşlar 'bulduğunuz yerden öldürün.' Tabii bunları paylaşmadık, dün yine yanımdaki koruma arkadaşlarımıza müdürlüklerden uyarı gelmiş. İkitelli tarafında bir konuşmaya çağrılmıştım. İnsanlar toplandı bana selam veriyorlar. O arada biri boğazıma daldı. Koruma kardeşimiz müdahale etti. Sağ tarafımı biraz sıktı. Yüzünü ben fark edemedim, işte ondan sonra müdahale ettiler. Elim biraz yaralandı. Bunun dışında esas mesela IŞİD'in burada hedefi olduğumuz. Neyin altından ne çıkar bilemeyiz. Resmi makamların vereceği bilgilere göre bilgileneceğiz. Burası küçük bir yerdi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Canlı İstanbul 3-sayfa Güncel Polis Işid

Mehmet Şimşek herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı: Şu anda gündemimiz yok

Herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı: Şu anda gündemimizde yok

Ayşenur Ezgi'nin amcası Yılmaz Eygi: Keşke Özgür bey de konuşsaydı

Cenaze törenindeki tartışmaya Ayşenur'un ailesinden açıklama var

Üstelik bunu yapan bir zincir market! Tarihi geçmiş ürünleri, '1 alana 1 bedava' kampanyasıyla satmaya çalıştılar

Tarihi geçmiş ürünleri, skandal kampanyayla vatandaşa satmaya çalıştılar

Almanya, sınır kontrollerini artırıyor: Türkiye için vize verme süreci normal devam edecek

Almanya, Türklerin endişeyle beklediği açıklamayı yaptı

500

Yorumlar (27)

VEFA:

Cübbeli hoca derhal Diyanet İşleri Başkanı yapılsın!...

70
138
yanıtYanıtla
Himmet Yıldız:

Rabbim senden razı olsun hocam

60
123
yanıtYanıtla
Serhat Dizen:

tuhaf olan şu ışid tehdit edecek senelerdir ve sonunda da yumrukmu atacak yani. Bence birinin şahsi meselesi gibi duruyor. Cemaat içi bölünmeler var sonuçta

152
19
yanıtYanıtla
anıl zt:

Işid topu tüfeği bıraktı, yumruklu saldırılara mı başladı yani

139
14
yanıtYanıtla
Yılmaz Yıldız:

Kim yaptıysa eline sağlık

84
59
yanıtYanıtla
Mahir Kara:

Züpelli hoca

93
45
yanıtYanıtla
murat dural:

Tarikatlara inanlar Dinlerini sorgulasın?

69
42
yanıtYanıtla
murat dural:

Tarikatlara inanlar Dinlerini sorgulasın?

yanıt13
yanıt5
Perwer:

Baş belası cemaatler arası bir olay veya gündem için kurgulanmış bir plan olabilir

56
34
yanıtYanıtla
Demir Kor:

Neyi böyleşemediler acaba

70
20
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title