Haberler

Canları pahasına gasp girişimi! Süratle gelen aracın önüne atlayıp sürücülere dehşeti yaşatıyorlar

Güncelleme:

Ankara'da araçların önüne atlayarak durduran ve ardından sürücülerini darp edip soygun yapan şahıslar vatandaşın korkulu rüyası haline geldi. Bu tuzağa düşmeyen bir sürücünün başına gelenler ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki çevreyolunda arabaların önüne atlayan kişilerin, durdurduğu tırların şoförlerini darp edip soygun yaptığı ortaya çıktı.

SÜRÜCÜ KORNA ÇALARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Yolda hızla seyreden arabaların önüne ölüm pahasına atlayan şahıslar, durdurdukları araca zorla binerek önce sürücüyü gasbediyor ardından ise aracı çalıyor.O çeteye üye bir kişinin ise gözüne kestirdiği otomobilin önüne atlamak için girişimde bulunduğu fakat sürücünün aracını durdurmadan ilerleyerek kornaya bastığı görüldü.

SÜRÜCÜLERE KRİTİK UYARI

Başına gelenleri anlatan sürücüler, "Arabaların önüne atlayıp 'Yardıma ihtiyacım var' diyenlere sakın inanmayın." sözleriyle diğer sürücülere uyarıda bulundu.

Canları pahasına gasp girişimi! Süratle gelen aracın önüne atlayıp sürücülere dehşeti yaşatıyorlar

YARDIM ETMEK İÇİN DURAN TIRCIYI GASBETTİ

Ankara'da, tır şoförü Selim Örencik'te o çetenin kurbanlarından birisi oldu. Gölbaşı - Mamak Karayolu ayrımında yardım etmek için duran Örencik'in aracına zorla binen şüpheli sürücüyü darbettikten sonra tırı çalarak kayıplara karıştı.

Örencik'in ihbarı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, O.O.'yu çaldığı tır ile beraber yakaladı. Gaspçı, gözaltına alınarak emniyete götürülürken tır ise sürücüsüne teslim edildi.

Kaynak: Haberler.com / Kaan Güler - 3.Sayfa

Cep Telefonu Ankara Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakan Koca'nın başını yiyen olaylar! Kızılcahamam'daki tartışma bardağı taşıran son damla olmuş

Bakan Koca'nın başını yiyen olaylar! Kızılcahamam'daki tartışma bardağı taşıran son damla olmuş

Sinan Oğan'dan canlı yayında Kılıçdaroğlu itirafı: Bana, 'Yönetemeyeceğiz, kriz çıkar' dedi

Sinan Oğan'dan canlı yayında Kılıçdaroğlu itirafı: Bana, 'Yönetemeyeceğiz, kriz çıkar' dedi

Eski Yunanistan Başbakanı Çipras'tan, İstanbul'daki üniversite mezuniyet töreninde Türkçe çağrı

Eski Yunanistan Başbakanı Çipras'tan, İstanbul'daki üniversite mezuniyet töreninde Türkçe çağrı

Bakmadan Geçme

Almanya Danimarka maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Danimarka maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? 30 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Almanya Danimarka maçı neden durdu, ne oldu? Almanya Danimarka maçı iptal mi oldu, ertelendi mi? 1 Temmuz Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 1 Temmuz burç yorumları nedir? Almanya Danimarka maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! Almanya Danimarka maçı ne oldu? Almanya Danimarka maçı CANLI izle! (EURO 2024) Almanya Danimarka EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? İsviçre İtalya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İsviçre İtalya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İsviçre İtalya maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İsviçre İtalya maçı ne oldu? TRT 1 şifreli kanal nasıl açılır? (ÇÖZÜMÜ)
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve damadı Berat Albayrak uzun süre sonra aynı karede

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve damadı Berat Albayrak uzun süre sonra aynı karede

500

Yorumlar (29)

Erdi Cakmak:

Ezin geçin durmayın

785
7
yanıtYanıtla
Suat Ahmet:

Yapma kardesim boyle .ezin gecin olurmu...arabanin hasarini kim karsilayacak

yanıt0
yanıt0
Ömer Yüksek:

Acaba angarada sivil araçla gezen asayiş ekibi yok mu ? İsteseler 2 günde hepsini toplar paket yaparlar . Belkide olay savcılığa intikal etti çeteyi komple çökertmek için çalışma yapılıyor. Bu da olabilir.

519
19
yanıtYanıtla
Mengele:

Polisler tatilde savci dagitima cikti

yanıt294
yanıt44
lkma lkmaa:

Bir general makam aracı ile insan kaçakçılığından emekli edilip tutuklandı. Esrar ve uyuşturucularla işbirliği yapan polis haberleri de oldu. Böyle haberleri duydukça yoksaa işbirliğimi var diye düşünüyor insan. Bunların da çoktan ekipler tarafından farkına varılıp yakalanmalari gerekirdi. Birileri aracı ile bağırsaklarını dışarı çıkartırsa daha caiz olur aslında.

yanıt58
yanıt7
Yunus Kaya:

Kardeş bu otoban dediğin mantıklı ama burada çözüm biraz zor

yanıt5
yanıt1
Muzaffer Akın:

Ülkem ne hale geldi ya

348
9
yanıtYanıtla
Mehmet Alper Hakan:

neden acaba ??

yanıt116
yanıt18
Orion Onion:

Bence ışıklarda bir şey satmaya çalışanlar ve zorla cam silmeye çalışanlar da tehlikeli. Mobese kamerasından ekipler görmüyor mu da izin veriliyor anlamıyorum. Trafik kurallarına uyalım

202
6
yanıtYanıtla
A B:

New Texas a hoşgeldiniz

190
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title