Haberler

Ölümüne neden oldu, kendini "yanlış kişi" diyerek savundu

Güncelleme:

Bursa'da arkadaşıyla yürüyen Hüseyin Uzun, kimliği belirsiz bir kişi tarafından başından vuruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Uzun, hayatını kaybetti. Olaydan sadece 2 saat sonra yakalanan şüpheli, ifadesinde yanlış kişiyi vurduğunu söyledi.

Bursa'da sokakta yürüdüğü esnada başından vurularak öldürülen kişinin yanlışlıkla vurulduğu ortaya çıktı. Olayın şüphelisi, polis tarafından 2 saatte yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı ifadesinde yanlış kişiyi vurduğunu söyledi.

Olay, dün saat 14.20 sıralarında Bursa'nın en işlek caddelerinden biri olan Altıparmak Caddesi üzerinde yaşandı. Arkadaşı Mertcan B. ile birlikte cadde üzerinde Millet Bahçesi istikametine doğru yürüyen 25 yaşındaki Hüseyin Uzun'un arkasından gelen bir kişi, tabanca ile ensesinden vurdu. Yakın mesafede Uzun'un ensesinden girip kulağından çıkan tek kurşun cadde üzerindeki bir dükkanın içerisine düştü.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Hüseyin Uzun'un vurulmaktan son anda kurtulan arkadaşı Mertcan B. ise koşarak canını zor kurtardı. Kanlar içinde kalan genci gören çevredekiler, hemen 112 ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan Hüseyin Uzun, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden motosiklete binerek kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, etrafta bulunan güvenlik kameralarından saldırganın kimliğini tespit etti. M.Ç olduğu öğrenilen saldırgan, polisin titiz çalışması sonucu 2 saatte yakalandı.

Ölümüne neden oldu, kendini 'yanlış kişi' diyerek savundu

"MERTCAN'I VURACAKTIM"

Emniyetteki işlemleri devam eden şüpheli, verdiği ifadede, "Aramızda geçmişe dayalı alacak verecek meselesi vardı. Kendilerini takibe aldım. Cadde üzerinde yakalayınca ateş ettim. Mertcan'ı vuracaktım, yanlış kişiyi vurdum" dediği öğrenildi.

Öte yandan, Hüseyin Uzun ve yürüdüğü arkadaşı Mertcan B.'nin saldırıya uğramadan saniyeler öncesinde güvenlik kameralarına yansıdığı görüntüleri anbean kaydedilmişti. Görüntülerde Hüseyin Uzun'un saldırıya uğradığı esnada Mertcan B.'nin kaçtığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Ölümüne neden oldu, kendini
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Hüseyin Uzun Güvenlik Politika 3-sayfa bursa

Türkiye sınırına dayanırlar mı? Milli Savunma Bakanlığı'ndan İsrail'e gözdağı

Türkiye'yi hedef alırlar mı? Milli Savunma Bakanlığı'ndan İsrail'e gözdağı

İran, İsrail'in en gelişmiş savaş uçaklarını sakladığı hava üssünü yerle bir etti

Uydu görüntüleri doğruladı! İsrail'i resmen can evinden vurmuşlar

Karabulut ailesinin avukatı: Cem Garipoğlu'nun mezarında kefen ve bez yoktu, kemikler ve kafatası dağınıktı

Cem Garipoğlu'nun açılan mezarında gündem yaratacak detay

Prens Selman ile Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani, İsrail konusunda ters düştü

Biri mazlumun, diğeri zalimin yanında durdu

500

Yorumlar (3)

Cafer KILIÇ:

Şimdi alacağını aldım hiç bir şey için hayatını zehir etmeye değmez Şimdi içeride çürü öldürülen kişiye Allah Rahmet eylesin

3
0
yanıtYanıtla
Hayri:

Bu ifade de yasada hafifletici bir sebep oluşturuyor demekki yoksa bu çakallar bedava böyle konuşmaz

1
0
yanıtYanıtla
taner ipek:

Canım ülkem ve ponçik insanları

0
0
yanıtYanıtla
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title