Haberler

Bursa'da Mısır Uyruklu Adam Evinde Ölü Bulundu

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Mısır uyruklu 61 yaşındaki Mossad Ragap, evinde hareketsiz halde bulundu. Arkadaşının yardım istemesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi, Ragap'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Mısır uyruklu şahıs evinde ölü bulundu.

Olay, saat 14.00 sıralarında İnegöl'ün Cuma Mahallesi İshakpaşa Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın 1. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eve gelen arkadaşı Mısır uyruklu Mossad Ragap'ı (61) yerde hareketsiz yatarken gördü. Şahıs, apartmandaki komşusu Hüseyin Üstün'den yardım istedi. Eve gelen Üstün, adamı hareketsiz görünce durumu 112 Acil Servis Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Ragap'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Şahsın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yaşananları anlatan Hüseyin Üstün, "Benim kiracı beni aradı, 'Ağabey 1. katta bir hasta var, onu hemen hastaneye götürelim' dedi. Ben de hemen üzerimi giyinip geldim, baktım arkadaş başında bekliyor. Fakat dokunduğumda öldüğünü anladım. Bu arkadaşımız Mısır uyruklu ve kiracıydı. Evde 5 kişi falan kalıyorlardı. Bu kişiler fabrikalarda çalışıyorlardı. Zımparacılık işi yapıyorlardı. Aslında benim amacım onu hastaneye götürmekti fakat maalesef geç kalındı. Zaten hastaymış 4-5 gündür. Saat 14.10 gibi de vefat etti" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Mossad İnegöl Sağlık Mısır Bursa

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });