Haberler

Bolu'da Yasadışı Avcılığa Dikkat: 5 Şahsa Para Cezası Kesildi

Bolu'da Yasadışı Avcılığa Dikkat: 5 Şahsa Para Cezası Kesildi
Güncelleme:

Bolu'da yasadışı avcılık faaliyetleri yürüten 5 kişi, güvenlik güçleri tarafından suçüstü yakalandı ve para cezası alırken, yasadışı avda kullanılan silahlar ele geçirildi.

Bolu'da ya sadışı avcılık faaliyeti yürüten 5 şahsa para cezası kesildi. Aynı zamanda takozsuz tüfek, termal dürbün ve yivli av tüfeği ele geçirildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekiplerinin yasadışı av faaliyeti yürüten şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler tarafından kaçak avcılık yapan 5 kişi suçüstü yakalandı. Ekipler tarafından 5 şahsa, para cezası kesildi. Yasadışı av faaliyetlerinde kullanılan takozsuz tüfek, termal dürbün ve yivli av tüfeği ele geçirildi.

DKMP 9. Bölge Ankara sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Yerel halk, çobanlar ve yetiştiricilerle iş birliği içinde, Yaban hayatını ve doğal zenginliklerimizi korumak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Çevre Yaşam bolu Suç

MHP lideri Bahçeli: Teröristbaşı örgütü tasfiye etsin, terörün bittiğini ilan etsin

Bahçeli, teröristbaşı Öcalan'a böyle seslendi: Terörün bittiğini ilan etsin

Şimşek kartlardan 750 TL kesinti öngören yasa teklifinde geri adım için ilk işareti verdi

Çığ gibi büyüyen tepkiler sonrası geri adım için ilk sinyali verdi

Bahçeli'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a zehir zemberek sözler

Numan Kurtulmuş'u topa tuttu

'Karımın fotoğrafını neden paylaştın' kavgası! Tek yumrukla komalık etti

"Karımın fotoğrafını neden paylaştın" kavgası! Tek yumrukla komalık etti

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title