Haberler

Beylikdüzü'nde motosiklet hırsızları yakalandı

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde park halindeki 5 motosikleti çalan zanlılar güvenlik kameralarına yakalandı. 3 şüpheliden biri tutuklanırken, diğer ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beylikdüzü'nde motosiklet hırsızları önce kameraya, sonra polise yakalandı

İSTANBUL - Beylikdüzü'nde park halindeki 5 motosikleti çalan zanlılar önce kameraya, sonra polise yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Polis ekipleri, Beylikdüzü'nün çeşitli mahallelerinde park halindeki 5 motosikletin çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını tek tek inceleyen polis ekipleri, hırsızlığı gerçekleştiren 3 kişinin eşkalini belirledi.

Düzenlenen operasyonda hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen Y.K., R.Ö. ve T.Ö. isimli 3 şüpheli yakalandı. Emniyette ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Y.K. "Motosiklet Hırsızlığı" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, R.Ö. ve T.Ö. isimli 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zanlıların motosikletleri çaldığı anlar kameralara yansıdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Beylikdüzü 3.Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title