Haberler

Aydın'da Zeytinyağı ve Zeytin Hırsızlığı Şüphelisi Yakalandı

Güncelleme:

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak çalışma başlatan jandarma ekipleri, hırsızlık şüphelisi şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Olayda çalınan 10 kilogram zeytinyağı ve 5 kilogram zeytinin sahibi belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı.

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak çalışma başlatan jandarma ekipleri, hırsızlık şüphelisi şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, Bağarası Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede ikamet eden bir şahsın evinden 10 kilogram zeytinyağı ve 5 kilogram zeytinin kimliği belirsiz şahıs veya şahıslarca çalındı. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından bölgeye Söke Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri hırsızlık olayının aydınlatılması için çalışma başlattı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda hırsızlık şüphelisinin kimliği tespit edilen H.D. yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeytinyağı Jandarma Zeytin Aydın Hırsızlık Soruşturma Gözaltı 3.Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title