Haberler

Yanlışlıkla kendi tacizini kaydetti: Görüntüleri paylaşarak tacizciyi ifşaladı

Güncelleme:

Bir kadın spor salonunda kendi egzersizini cep telefonuna kaydetmek isterken yanlışlıkla, taciz edildiği anları kayda aldı. Kadın o anları TikTok'tan paylaşarak şüpheli kişiyi herkese ifşa etti.

Spor salonunda egzersiz yapan kadın, o anlarını cep telefonu kamerasıyla kaydederken gördüğü şey karşısında neye uğradığını şaşırdı. Kadın, çektiği görüntülerde arkasını döndüğünde başka bir kişinin elinde cep telefonuyla onu videoya çektiğini gördü.

TACİZ ANLARINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Yaşadıkları karşısında susmayan kadın, tacizciye unutamayacağı bir ders verdi ve o anları, "Kendimi kaydediyordum ama görünen o ki tek kişi ben değilmişim" notunu ekleyerek sosyal medya hesabı TikTok'tan paylaştı.

"BENİ KAYDETTİĞİNİ GÖRDÜM"

Görüntüleri arabada izlediğinde taciz anlarını fark ettiğini söyleyen genç kadın, "İlerlememi ve formumu görmek için kendimin bir videosunu çekiyordum. Telefonumu bir makinenin yanına koydum ve bu adam yanımdan geçti ama beni kaydettiğini bilmiyordum. Arabada videomu bir kez daha izledim ve beni kaydettiğini gördüm" dedi. Tacize uğrayan kadın,"O kadar tiksindim ki, midem kelimenin tam anlamıyla alt üst oldu" ifadeleriyle yaşadıklarını anlattı.

TACİZCİDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Görüntüleri spor salonu yetkililerine ulaştırarak adamdan şikayetçi olduğunu belirten genç kadının paylaşımına binlerce yorum geldi. Sosyal medya kullanıcıları, tacizcinin yakalanması için seferber oldu. Yaşananlardan geriye ise cep telefonu kamerasına yansıyan o görüntüler kaldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Cep Telefonu Spor Sosyal Medya 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

Hasan Turan:

Millet gözüyle bakınca bişey yok, kamera lensiyle bakınca taciz mi oluyor. Mantıksız.

357
68
yanıtYanıtla
Samarpan Bhav:

Yapma ya... bende erkek olarak bile istemem bana sormadan beni kameraya cekmeni. Sende kim oluyorsun.

yanıt90
yanıt60
Güray Dilli :

Kişisel bilgileri rıza almadan görüntülemek ,depolamak , yaymak vs cezaya tabi. Kaçının bu işlerden...

yanıt45
yanıt8
Marko Apostolidis:

@hasan.... ben bazen önümdeki bayana bakmadığım için bayanın kendinden kaç defa azar yedim. mesela yaşlı bir kadına bir şey sordum duraktaki kız bana sen ninelerdenmi hoşlanıyorsun, bana niye sormadın. Bir gün genç bir kız aldım arabaya, dediki otobüsü istemedim şoför tümseklerime bakıyor. dedim ya ben bakarsam? dedi sen bakabilirsin, sen gençsin.... kadınlar kendilerine özgü, onlara kulak ver ama akıl verme

yanıt15
yanıt57
GARİBAN:

ADAMIN ÇEKMESİ DOĞRU DEĞİL. FAKAT CANLI YAYINDA SERGİLERİM MİLYONLARA İZLETİRİM AMA SEN BAKAMAZSIN

183
9
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

ilk suç kadındadır.

126
18
yanıtYanıtla
Mustafa Yörükoglu:

Tacizci olan kim varsa hepsi adidir,haysiyetsizdir fakat Mantıksızlığa bak bu kadın kendi çektiği bu görüntüyü sosyal medyada paylaşacak,herkes izleyici;aynı göruntuyu çeken tacizci oluyor değil mi?

99
10
yanıtYanıtla
OZYOLDAS 23:

Yav bırakın ne tacizi? O kadın zaten kendini çekip tiktok instagram her ne halt varsa orada pazar edecek şimdi bu çeken adam tacizcimi oldu tam bir ikilem hadi bakalım. Sakın bana birisi çıkıp demesin kendine özel çekiyordur belki....:DDD

93
9
yanıtYanıtla
Murat Celik:

Sen tipime bakmıyorsun Ondan sonra tacizciyi suçluyorsun

69
14
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

ne tacizi abi

47
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title