Haberler

Ankara-İstanbul D750 Kara Yolunda Zincirleme Trafik Kazası

Ankara-İstanbul D750 Kara Yolunda Zincirleme Trafik Kazası
Güncelleme:

Ankara-İstanbul D750 Kara yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç karıştı. Yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda bir kamyon ile çarpışan araçlar birbirine girdi. Şans eseri kazada bulunan vatandaşlar hafif yaralarla kurtuldu.

Ankara- İstanbul D750 Kara yolunda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında vatandaşlar hafif sıyrıklar ile kurtuldu.

Olay, Ankara-İstanbul D750 Kara yolu Kızılcahamam Kızılcaören Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Yağışlı havanın ardından kayganlaşan yolda virajı alamayan araç kamyon ile çarpıştı. Ardından kaza yapan araçların arkasından gelen otomobiller kamyonun arkasına çarparak refüje düştü. Araçlarda bulunan vatandaşlar, kazayı hafif sıyrıklar ile atlattı.

Polis olay ile ilgili tutanak tuttu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Güvenlik 3-sayfa Ulaşım trafik ankara Yaşam Kaza

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek

"İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek"

Eski Pentagon yetkilisi Rubin'den skandal sözler: Erdoğan artık yürüyen ölü

Nasrallah'ın ölümü üzerinden Erdoğan'a küstah sözler: Artık yürüyen ölü

Özgür Özel: Cumhurbaşkanını makama saygısızlık yapmadan karşıladık

İşte Meclis'e damga vuran görüntüye Özel'in yorumu

ABD İsrail'i uyardı: İran füze atacak

ABD İsrail'i uyardı: İran füze atacak

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
1-2 Ekim bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak, yağış var mı? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? 1-2 Ekim Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Malatyaspor Arapgir Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Malatyaspor Arapgir Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kaç kaç? Gaziantepgücü SK Gaziantep Şehit Kamil Bld. CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Gaziantepgücü SK Gaziantep Şehit Kamil Bld. maçı ne zaman, saat kaçta? Yahyalı Spor Develi Gücü SK CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Yahyalı Spor Develi Gücü SK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kaç kaç? Elbistan Spor Sivas Gücü CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Elbistan Spor Sivas Gücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kaç kaç? Suvermez Kapadokya Spor İnce Gençlik Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Suvermez Kapadokya Spor İnce Gençlik Spor maçı ne zaman, saat kaçta? Kilis Bld. Spor Bahçespor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Kilis Bld. Spor Bahçespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kaç kaç? Samandağ Gençlerbirliği Reyhanlı Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Samandağ Gençlerbirliği Reyhanlı Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Viranşehir Eğitim Gücü Kahramanmaraş Kurtuluş CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Viranşehir Eğitim Gücü Kahramanmaraş Kurtuluş maçı ne zaman, saat kaçta?h Besni 02 SK Dersim Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Besni 02 SK Dersim Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kaç kaç?
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });