Haberler

Anız yangını vatandaş itfaiye iş birliğiyle söndürüldü

Güncelleme:

Tokat'ta otluk alanda çıkan yangın, itfaiye vatandaş işbirliği ile söndürüldü. Yangın, Küçükbeybağı Mahallesi'nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi tarafından anız ateşi yakılması sonucu çıkan yangın, kısa sürede evin etrafını sardı. Vatandaşlar ve itfaiye ekipleri yangını söndürmek için birlikte çalıştı. Yangının eve sıçramaması için vatandaşlar hortumu tuttu. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Anız yangını vatandaş itfaiye iş birliğiyle söndürüldü

TOKAT - Tokat'ta otluk alanda çıkan yangın, itfaiye vatandaş işbirliği ile söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre yangın 11: 00 sıralarında il merkezine bağlı Küçükbeybağı Mahallesi Büyükbeybağı Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre ismi öğrenilemeyen bir kişi otluk alanı temizlemek için anız ateşi yaktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede iki katlı evin etrafını sardı. Dumanı gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı. Mahalle sakinleri de yangının eve sıçramaması için itfaiye ekiplerine yardım etti. Hortumun eve uzamaması üzerine itfaiye görevlisi suyu vatandaşa vererek su fışkırtmasını istedi. O anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

"Eve sıçramaması için hortumu ben tuttum"

Yangının eve sıçramaması için itfaiye ekiplerine yardım ettiğini söyleyen mahalle sakini Mustafa Akkuş, "Burada oturuyorum. Kayınbiraderimle balkonda otururken yangının olduğunu gördüm. İtfaiye ekipleri geldi. Biz de elimizden geldiğince söndürme çalışmalarına yardımcı olduk. İtfaiye ekipleri hummalı bir şekilde çalışıyordu. Hortum çekmeye yardım ettik. O arada arkadaşlarla beraber yukarı çıktık. Eve sıçramaması için hortumu ben tuttum. İtfaiyeci arkadaş da orayı kontrol etti. Şükür bir sorun yoktur" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu İtfaiye Tokat İtfaiye 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Maaşı 10 bin TL'nin altında kalan 1.8 milyon emekliye ek zam yapılacak

Maaşı 10 bin TL'nin altında kalan 1.8 milyon emekliye ek zam yapılacak

Bu pazar berberlerde başladı, haftaya kuaförlere geliyor! Kapatma kararı gelin ve damatları kızdırdı

Bu pazar berberlerde başladı, haftaya kuaförlere geliyor! Kapatma kararı gelin ve damatları kızdırdı

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü tekne tatilinde dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü tekne tatilinde dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

EMEKLİYE EK ZAM YAPILACAK MI? En düşük zamlı emekli maaşı ne kadar olacak? SSK, BAĞ-KUR emeli maaşlar kaç TL? Emekliye ek zam ne zaman yapılacak? Emekli zammı ne kadar olacak? Ek zam ücreti ne zaman yatırılacak? Fransa'da seçimi kim kazandı? Melenchon kimdir? Jean-luc Melenchon kaç yaşında? Okullar ne zaman açılacak? 2024-2025 Eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? Yaz tatili ne zaman bitecek? DOLAR KAÇ TL? 8 Temmuz Pazartesi güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları! Dolar, euro, sterlin ne kadar? GRAM ALTIN NE KADAR? 8 Temmuz gram altın fiyatı | Gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? Özkan Uğur ne zaman öldü? Özkan Uğur kaç yaşında öldü, neden vefat etti, hastalığı nedir? İsmail Keleş kimdir? Paris Olimpiyatları Milli atıcı İsmail Keleş kaç yaşında, nereli? Paris Olimpiyat oyunları ne zaman başlayacak? 2024 Paris olimpiyatlarına Türkiye'den kaç sporcu katılacak? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak? Aile destek yardımı uzatıldı mı? Aile destek paraları Temmuz'da yatacak mı? E- DEVLET LİNKİ Metin Akpınar'ın kaç çocuğu var? Metin Akpınar'ın babalık davası ne oldu? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz 2024 hangi güne denk geliyor? A MİLLİ TAKIM İstanbul'a döndü mü? A MİLLİ TAKIMINDAN İLK KARELER 2024 AÖL sınav tarihi açıklandı mı? AÖL 3. dönem sınav tarihleri ne zaman? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav belgesi sorgulama ekranı! AÖF yaz okulu sınavları ne zaman? AÖF yaz okulu ne zaman başlıyor?
Ticaret Bakanı Bolat: Afgan çobanlar gitse tarım, hayvancılık kalmaz

Ticaret Bakanı Bolat: Afgan çobanlar gitse tarım, hayvancılık kalmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title