Haberler

Afyonkarahisar'da Un Yüklü Tır ile Kamyonetin Çarpıştığı Kazada 2 Kişi Öldü

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen kazada, un yüklü bir tır ile kamyonet çarpıştı. Kazada biri yabancı uyruklu 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Tır sürücüsü gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'da un yüklü tır ile kamyonetin çarpıştığı kazada biri yabancı uyruklu 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Emirdağ ilçesi Suvermez köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.H.Y. yönetimindeki 42 DFB 18 plakalı tır kavşakta henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü, sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen 42 EDD 03 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada kamyonette bulunan yabancı uyruklu A.M., Y.B. ve bir başka yabancı uyruklu M.E.S. yaralandı. Yaralılar kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, yaralılardan A.M. ve Y.B. yapılan müdahalelere rağmen haaytını kaybetti. Çarpışmanın etkisi ile iki araç da savrularak refüje girerken, tırın dorsesindeki un paketleri ise çevreye dağıldı.

Kaza sonrası savcılık tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde tır sürücüsü C.H.Y.'nin gözaltına alındığı bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Soruşturma 3-sayfa Emirdağ Gözaltı Güncel Yaşam Kaza

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title