Haberler

8 Yaşındaki İlkokul Öğrencisine Otomobil Çarptı

8 yaşındaki ilkokul öğrencisine otomobil çarptı Sivas'ta okul çıkışı evine giderken karşıdan karşıya geçmek için 50 metre gerideki üst geçidi kullanmak istemeyen 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi otomobil çarptı.

8 yaşındaki ilkokul öğrencisine otomobil çarptı

Sivas'ta okul çıkışı evine giderken karşıdan karşıya geçmek için 50 metre gerideki üst geçidi kullanmak istemeyen 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi otomobil çarptı. Bacağı kırılan öğrenci hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

SİVAS - Sivas'ta okul çıkışı evine giderken karşıdan karşıya geçmek için 50 metre gerideki üst geçidi kullanmak istemeyen 8 yaşındaki ilkokul öğrencisine otomobil çarptı. Bacağı kırılan öğrenci hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaza saat 12.15 sıralarında Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bağdat Caddesi üzerinden üniversite istikametine gitmekte olan sürücüsü öğrenilemeyen otomobil yolun karşısına geçmekte olan ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Yunus Emre K.'ya çarptı. Yaralanan öğrenci için çevredeki vatandaşlar polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Yunus Emre K. burada tedaviye alındı. Öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu, bacağında kırık olduğunu öğrenildi.

Mahalle sakinleri kazalara isyan etti

Kaza sırasında olay yerinde olan mahalle halkı çevrede ilk ve ortaokulların bulunduğunu belirterek sıklıkla kazaların meydana geldiğini söyledi. Mahalle halkı aynı noktada üst geçit olduğunu fakat üst geçidin yaşlılar ve öğrenciler için kullanımının zor olduğunu dile getirerek aynı noktaya trafik ışığı yapılmasını istediler.

8 Yaşındaki İlkokul Öğrencisine Otomobil Çarptı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağdat

İsrail bir kez daha vurduğu Beyrut'ta tıp merkezini bombaladı

İsrail'den Beyrut'un merkezine hava saldırısı

İsrail'in İran'a vereceği yanıt merakla konusu olurken Biden felaket planını ağzından kaçırdı

"Desteklemiyorum" dedi ama İsrail'in felaket planını ağzından kaçırdı

Ürdün'den İran ve İsrail'e rest: Ülkemiz kimsenin savaş alanı değil, kendimizi savunacağız

İran'ın hava sahasını ihlal ettiği ülkeden tarihi meydan okuma

CHP lideri Özel'den İmamoğlu çıkışı: Bence siyasi yasak istinafta onaylanacak

CHP liderinden dikkat çeken İmamoğlu çıkışı: Bence onaylanacak

title