Haberler

14 yaşındaki çocuğa öldüresiye dayak! Aldığı darbelerle kalbi durdu

Güncelleme:

Bursa'da sosyal medyada başlayan tartışması sokağa taştı. 2 kişi, 14 yaşındaki çocuğu döverek ağır yaraladı. Kalbi duran çocuk, yaşam savaşa verirken olay anı kameralara yansıdı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 14 yaşındaki çocuk, sosyal medyada tartıştığı kişiler tarafından sokak ortasında öldüresiye dövülerek ağır yaralandı. Talihsiz çocuğun kalbi aldığı darbeler sonucu durdu. 2 saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞIP SOKAKTA KARŞILAŞTILAR

Olay, saat 18.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. 14 yaşındaki H.K. iddiaya göre, sosyal medyada tartıştığı Y.G. ile İstiklal Caddesi'nde karşılaştı. Y.G. ve arkadaşı S.E. ile, 14 yaşındaki çocuğa saldırmaya başladı. Tekme tokat dövülen çocuk aldığı sert darbeler sonucu yere yığılıp kaldı. Olayı gören bir otomobil sürücüsü, darbedilen çocuğu kurtarmaya çalıştı.

14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ÖLÜMCÜL DARBE

Yumruk ve tekme darbeleri alan H.K., ağır yaralanırken kalbi de durdu. Yaralanan çocuk, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şüpheliler S.E. ve Y.G. polis ekiplerince gözaltına alındı.

14 yaşındaki çocuğa öldüresiye dayak! Aldığı darbelerle kalbi durdu

KALBİ HASTANEDE ÇALIŞTIRILDI

Hastanede yapılan müdahale sonucu kalbi çalışan çocuk, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl Çocuk Bursa 3.Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (17)

SMMM:

ÇOK KÖTÜ BİR NESİL YETİŞİYOR.KENDİ ÇOCUKLARIM DA DAHİL ÇOK ENDİŞE DUYUYORUM. ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUM AMA DÜZENE MAĞLUP OLUYORSUNUZ.TOPLUMSAL OLARAK ACİLEN EĞİTİM REVİZYONUNA İHTİYACIMIZ VAR.

582
1
yanıtYanıtla
Can Kutlu:

Çözümü aslında çok basit ama sizin çok geç. Evlenmeyeceksiniz ve çocuk yapmayacaksınız çözümü bu. Keşke evlenmeden önce biraz beyin fırtınası yapsaydınız. Şu zamanda çevremde nişanlanan ve evlenenler var acıyorum onlara sadece acıyorum. Bu ülkede evlenilmez çocuk ta yapılmaz.

yanıt59
yanıt123
İnanç Akçay:

Çözüm aşırı basit cami sayısını azaltıp üniversite ve hoca sayısını arttıracaktır ilköğretimde yapay zekalı eğitime geçeceksin

yanıt40
yanıt147
İnanç Akçay:

Beğenmeyenler imam hatip belli

yanıt15
yanıt57
gökhan yıldırım:

varoş bir nesil yetişti.

yanıt4
yanıt0
pakize Can:

Göze göz dişe diş kana kan cana can

44
173
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Al sana patlican

yanıt112
yanıt7
Serkan Kaplan:

Planlı cinayetten yargılanıp idam edilmeliler. İki gün sonra salarsanız bunları millete örnek teşkil eder. Adalet sistemimizin acil revizyona ihtiyacı vardır. Bir çıkarmışlar denetimli serbestlik diye bir şey ödül gibi. Ceza yasası kimseyi korkutmuyor.

175
2
yanıtYanıtla
Mehmet Kabagöz:

Bu diziler flimler bu internet bu magazin hep kötü örnek oluyor inanın gençleri görüyoruz korkuyoruz saygı terbiye hiç birşey yok hep siddete meğilliler Allah bizleri çocuklarımızı korusun kimsede korku kalmamış rahatlıkla suç işleyebiliyorlar dizilerde flimlerde sigarayı içkiyi karat adamı kes kafaya sık siddeti göster vs vs nasıl bir kafa bu ya

101
5
yanıtYanıtla
erge_nekon:

Neyinize bolüşemediniz

103
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title