Haberler

Hava Kuvvetleri Komutanlığı askeri personelinin nikahı 240 metre yükseklikte kıyıldı

Güncelleme:

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde bulunan ve Türkiye'nin en yüksek cam seyir teraslarından biri olan 240 metrelik Torul Cam Seyir Terası'nda kıyıldı.

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde bulunan ve Türkiye'nin en yüksek cam seyir teraslarından biri olan 240 metrelik Torul Cam Seyir Terası'nda kıyıldı. Seyir terasına ziyaret için gelen Arap turistler önce şaşırdı sonra çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Kente bağlı Torul ilçesinde 240 metrelik yüksekliğiyle Türkiye'nin en yüksek cam seyir terasları arasında ilk sıralarda yer alan Torul Cam Seyir Terası ilginç bir nikah organizasyonuna sahne oldu. Eskişehir'de Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli askeri personel olan Gümüşhaneli Oğuzhan Coşkun ve Eskişehirli eşi Yasemin Coşkun nikahlarının Torul Cam Seyir Terası'nda kıyılmasına karar verdi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Oğuzhan Coşkun, havacı olduğu için nikahının da gökyüzüne yakın bir noktada kıyılmasını istedi. Yerden 240 metre yükseklikte gerçekleştirilen nikah törenine katılan aileler altlarında uzayıp giden uçurum nedeniyle tedirginlik yaşarken, tesisi ziyaret için gelen Arap turistler uçurumun kenarında gerçekleştirilen organizasyonu şaşkınlık içerisinde cep telefonlarına kaydetti. Arap turistler daha sonra çiftin mutluluklarına alkış ve tezahüratlarla ortak oldular.

"Cam Teras'ta nikah kıymak gerçekten güzel bir duygu"

Türkiye'nin yükseltisi en yüksek cam seyir teraslarından birinde böyle bir nikah kıydığı için duyduğu mutluluğu dile getiren Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, "Bugün çok güzel bir birlikteliğe şahitlik ettik. Oğuzhan Coşkun kardeşimiz Eskişehir'de Hava Uzman Çavuş olarak görev yapmakta. Bugün nikahına şahitlik ettik, nikahını kıydık. Cam Teras'ta nikah kıymak gerçekten güzel bir duygu. Arap misafirlerimiz için de farklı bir etkinlik oldu. Onlar da bu güzel birlikteliğe şahitlik etti. Türkiye'nin yükseltisi en yüksek cam teraslarından bir tanesinde nikah kıymak ve onların da bu duruma şahitlik etmesi bizim için mutluluk verici. Kış döneminde çok ölü bir sezon geçirmemize rağmen şu anda büyük bir canlılık var. 28 bin ziyaretçi sayısına ulaştık. Tesisimizin açılışından bugüne de yarım milyon ziyaretçiye ulaştık" dedi.

"Havacıyım, nikahım da yüksekte olsun istedim"

Hava Kuvvetleri Komutanlığı askeri personeli olmasından dolayı nikahının da yüksekte kıyılmasını istediğini söyleyen Oğuzhan Coşkun, "Havacı olmaktan, mesleğimizden dolayı böyle bir ortamda nikahımı yapmak istedim, o da yüksekte olsun istedim. Eşim Eskişehir'den geldi, ailesi de burayı çok merak ediyordu, bu heyecanı tatmak istiyorlardı. Onlara da hem heyecan oldu böyle bir ortamda nikahımızı gerçekleştirdik. Herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Yasemin Coşkun da "Bizim için çok heyecanlıydı. Aynı zamanda çok güzel bir nikah töreni oldu. Her şey çok güzeldi, herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Gümüşhane Türkiye Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

Bakmadan Geçme

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? #9728 İstanbul 3 Haziran 2024 hava nasıl, kaç derece olacak? #128526 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? #128226 2024 LGS tercihleri ne zaman yapılacak? Jose Mourinho MAAŞI! #9917 Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ne kadar kazanacak? BARAJ DOLULUK ORANI 3 HAZİRAN! İSKİ baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ABD- Türkiye voleybol maçını kim kazandı? Filenin Sultanları maçı kazandı mı? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler?
Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title