Haberler

Erenler Belediye Başkanı'nın eşi hastaneyi birbirine kattı! Tartışma karakolda bitti

Güncelleme:

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç'in eşi Nuray Dinç, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki randevusuna saatler önce gidince tıbbi sekreterle arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sonrası hastanede şiddet alarmı olarak bilinen "Beyaz kod" verilirken taraflar karakolda birbirinden şikayetçi oldu.

Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nden aldığı randevuya saatler öncesinde giden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç'in eşi Nuray Dinç ile tıbbi sekreter arasında yaşanan diyalog karakolda son buldu.

RANDEVUYA SAATLER ÖNCE GİTTİ

Dinç, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Polikliniği'nden saat 14.30'da randevu aldı. İddiaya göre, sabah saat 10.30 sıralarında hastaneye giden ve içeride hasta varken doktorun odasına girmek için ısrar eden Nuray Dinç ile tıbbi sekreter M.K arasında küçük çaplı tartışma yaşandı.

HASTANEDE BEYAZ KOD VERİLDİ

Yaşananlara rağmen odaya girdiği ileri sürülen Dinç'e, tıbbi sekreter M.K. tepki gösterdi. Bu esnada ikili arasında yaşanan tartışma esnasında hastanede 'beyaz kod' verildi. Nuray Dinç ve tıbbi sekreter M.K. birbirlerinden karşılıklı olarak şikayetçi oldu. Ardından Dinç ile tıbbi sekreter M.K.'nın polis merkezinde ifadeleri alındı. Konuya ilişkin inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sakarya Erenler Hukuk Yerel Sağlık Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Bakmadan Geçme

23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı? Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman hangi platoda, ilçede çekiliyor? Kuruluş Osman dizi çekimleri nerede? Atalanta Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Atalanta B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? LEV hangi takım, açılımı ne? UEFA Kupası Finali Leverkusen hangi ülkenin takımı? Atalanta Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Atalanta B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! ATA hangi takım, açılımı ne? UEFA Kupası Finali Atalanta hangi ülkenin takımı? FENERBAHÇE'DEN BOMBA GELİŞME! Mert Yandaş ile yeni anlaşma sağlandı mı? Kulak Çınlamasının Nedenleri ve Anlamı: Neyin Habercisi?
Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500

Yorumlar (28)

Sabır Taşı:

ooo.. çok ayıp. Neden Hanımefendiye ayrıcalık tanımadınız, ne kadarayıp..

661
41
yanıtYanıtla
Hakan Can:

Belediye başkanı eşi olunca hastane'de kendisinin zannetti galiba orası milletin yeri Sizde herkes gibi sıranızı bekleyeceksiniz!

353
27
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

Olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği bilinmiyor.Bu olayda yer alan tıbbi sekreteri bilmiyorum ama bazı hastanelerde tıbbi sekreterler vatandaşa karşı düzgün davranmıyor.Doktorlar bazı tibbi sekreterlerden daha mütevazi. Sanırsın kpss den 90 almış. 60-70 puan alıp atanıp ne oldum delisi olanlar var.

yanıt19
yanıt19
Turan KURT:

Densize haddinildirilmeli

182
24
yanıtYanıtla
BASRALI HASAN:

Vallahi şunu anlamakta güçlük çekiyorum. Bakın yaşadığım avusturyada böyle bir rezalette 44 senedir hiç rastlamadım. Saatinde gidersin lakin acil birisi gelirse ona öncelik vardır kimsede itiraz etmez. Bu uyarıda yazı ile heryerde yazar sıraya göre muayene acil olanlar öne alınır anlayışla karşılamanız rica ederiz .

176
19
yanıtYanıtla
Efe:

acil.bir şey varsa acile gidecek muayenhaneye değil orda acil işlem yapılmaz

yanıt25
yanıt6
Kara_kalem:

Sevgili kardeşim senin dediğin burada olmuyor ÖYLE BİR YAZI YAZIN RANDEVU ALANLARIN % 50 SEN FAZLASI ACİL İŞLME İSTER TÜRKİYEDE 22 SENEDİR YAYA GEÇİŞ ÜSTÜNLÜĞÜ TARTIŞIKIYOR BEN DE KIRGIZİSTAN YAŞIYORUM BUNDAN 12 YIL ÖNCE GELDİĞİM DE AĞIM AÇIK KALDI YAYA GEÇİTÜNDE ÜKEN BENİ BEKLEYEN ARABALARI GÖRÜNCE İNSANLIĞIMDAN UTANDIM OLAY ÖZÜ BU TAKILMA BİZDE OLAN KİBİR KİMSEDE YOK 2 KATTA OTURURUZ 18 KATTAN BAKARIX

yanıt103
yanıt5
Gökhan Eker:

Ben belediye başkanı olsam. Ben bir belediye başkanı eşi olsam. Biraz daha dikkat ederim bu tür olaylar ile haber olmamaya. Başka güzel şeyler ile haber olmaya çalışırım

81
2
yanıtYanıtla
Ahmet :

Hiç kimse 4 saat önceden randevuya gitmez hasta belkide önemli bir işi olduğunu mümkünse şimdi muayene olabilirmiyim diye doktorla görüşmek istemiştir tıbbi sekreter görünüşüne gıcık kapıp buna musaade etmemiştir olay buraya kadar büyümüştür. Ve büyük ihtimalde böyle çıkacaktır yazdim bir kenara

18
41
yanıtYanıtla
Emin Görmecikli:

utanır ahlaklı serefli kadın nasıl okursanız okuyun

45
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title