Haberler

NFL 15. Hafta İzlenmesi gereken maçlar

Zafer Ayaz

Zafer Ayaz

Head Coach
16.12.2023 07:49

NFL in Playoff larına sadece 4 hafta kaldı. Bu hafta izlenmesi gereken maçları sizlere kendimce önereceğim. Maçları seçerken takımların playoff sıralamalarını ve kadro yapısına göre gösterdikleri kaliteli futbolu baz aldım.

Bu cumartesi akşamı saat 21:00 de Vikings Bengals e konuk olacak. İki takımında futbol kalitesi istenilen seviyede olmamasına rağmen NFC de Viking 6. sırada ve playoff adayı Bengals ise AFC de 10. sırada ve şansı rakiplerine göre daha az ama NFL her türlü sonuca açık olan bir lig. Geçen hafta Vikings e 3-0 yenilen Raiders bu haftanın açılış maçında Chargers ı 63 -21 yenerek NFL de her an her şeyin olabileceğine bir kanıt. Amerikan Futbolunu heyecanlı kılanda tuttuğunuz takımdan değişik skorları görebilme durumudur.

NFL 15. Hafta İzlenmesi gereken maçlar

Cumartesi akşamı AFC de bir sırlama değişikliğine sebep olacak olan bir diğer maç ta Steelers & Colds maçı. Steelers 6. sırada hemen arkasında ise Colds var. Bu maç sonucu hem iki takım içinhem de takipteki takımlar için önem arz ediyor.Sabaha karşı olacak olan Broncos & Lions maçıda özellikle Broncos için Playoff yolunda önemli. Lions biraz yavaşlamış olsa da son zamanlarda formda olan Broncos a galibiyet vermeyeceklerdir diye düşünüyorum

NFL 15. Hafta İzlenmesi gereken maçlar

Pazar gecesi için izlenilmesi gereken ise iki heyecanlı maç bulunmakta. Özellikle 00:25 deCowboys un Bills e konuk olacağı maç heyecan dolu bir maç olacaktır. Zaten bu maç NFL tarafından da haftanın maçı olacak seçildi.

NFL 15. Hafta İzlenmesi gereken maçlar

Sabah karşı saat 04:20 de oynanacak olan Ravens & Jaguars maçı ise AFC de yine bir sıralama belirleyecek maç. Özellikle Jaguars ın playoff larda kalabilmesi için kazanması şart. Bu sene bir çok otorite tarafından 49s ile Super Bowl finalisti olarak gösterilen Ravens AFC zirvesinde kalmak için ev sahibi olma avantajını da kullanarak maçı kazanacağına inanıyorum.

Futbol dolu güzel bir hafta sonu dilerim.

title