Haberler

İsrail zalim ve terörist bir devlettir

Okan Geçgel

Okan Geçgel

Gazeteci Yazar / TİGAD Genel Başkanı
12.05.2021 04:03

Rabbim Kahhar adıyla İsrail'i kahretsin. Rabbim İsrail'i gazabıyla helak eylesin. Rabbim mazlum Filistin halkına zulmeden İsrail'i zelil eylesin inşallah.

Kadın, çocuk, yaşlı demeden orantısız güç kullanarak adeta bir devlet terörü estiren İsrail zulümde ve zalimlikte sınır tanımamaktadır.

Müslümanların ilk kıblegahı, İslam tarihinin simge yapıtlarından mescidi aksaya yönelik yıkım ve yağma girişimine bir yenisini daha ekleyen İsrail'e artık gerek ders verilmelidir.

Zalim ve despot anlayışı ile adeta insan hakları suçu da işleyen İsrail, kural, kaide, hak ve hukuk tanımamaktadır.

Dünya kamuoyunun yıllardan beri İsrail'e karşı sağır, dilsiz ve kör tavrının devam etmesi İsrail'i gittikçe cesaretlendirmiş ve İsrail zalimane tutumunun derecesini sürekli artırmıştır.

Batı Dünyasının Müslüman toplumuna karşı hasmane bir tavır içerisinde olduğunu, uygulanan çifte standartlarla zaten biliyoruz.

Batı Dünyası kendine yakışanı yapmaktadır. Lakin asıl acı olan İslam Dünyasını yöneten bir çok idarecinin batıcı tutum içerisinde olmasıdır.

Dünyanın ekonomik olarak da önemli bir konumuna sahip Başta Suudi Arabistan olmak üzere bir çok Müslüman devletin Filistin konusunda tepkisiz kalması kabul edilir bir durum değildir.

Batı uşaklığı yapan bu ülkelerin liderleri zalim İsrail ile aynı kefededir. Her türlü zenginlik ve şatafatlı hayatı yaşayan, ehli keyif bu liderleri de Rabbim kahru perişan eylesin inşallah.

Yaklaşık 2 Milyara dayanmış İslam toplumunun 9 milyonluk İsrail'e karşı sessiz kalması yürekleri kanatmaktadır. Eğer İslam toplumu İsrail'i helak edecek ebabil kuşları bekliyorsa yanılacaklardır, çünki eğer ebabiller gelirse öncelikle bu zulme sessiz kalan İslam toplumunu taşlayacaktır.

Zulmün adresi neresi olursa olsun, dini, dili, menşei farketmeksizin insanlığın zalimleri içerisinde barındırmaması gerekir, İnsan olma olgusu da bunu gerektirmektedir.

Yıkım, işgal ve zalim bir tutum içerisinde olan İsrail'in artık ettiklerinin hesabını vermesinin zamanı gelmiş ve geçmiştir. İsrail'e karşı her harekat mübahtır. Gelinen nokta itibari ile bıçak kemiğe dayanmış, hatta kemiği kesmektedir.

Tüm insanlığın İsrail terörüne karşı birlik olması ve insanlık onuru adına gerekeni yapmalıdır.

Son bir söz " İsrail katil ve terörist bir devlettir. "

Selam ve dua ile.

title