Haberler

7 eylül 2021 yeniayı ayağa kalk ve yeniden başla

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
06.09.2021 03:04

Batı astrolojisine göre 7 Eylül 2021 günü saat 03:51de 14 derece Başak burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniay vedik astrolojisine göre ise aynı gün aynı saatte 20 derece Aslan burcunda Poorva Phalguni takım yıldızında gerçekleşiyor.İsterseniz lafı fazla uzatmadan bu yeniayın hayatlarınıza olan etkilerini anlatmaya başlayalım.

Yükselen Koçlar

Öğrenme yeteneğiniz bir hayli artıyor. Hayatınızdaki birçok sorunu kolayca çözebilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler ile bazı küslükleriniz varsa bu küslükleri ortadan kaldırabilirsiniz. Organizasyon kabileyetiniz artacaktır. Partnerinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Yükselen Boğalar

Birinci derece akrabalarınızla sorunlarınız varsa bu sorunları ortadan kaldırmak için güzel zamanlardasınız. Şayet ki bu tarz sorunlarınız yoksa onlarca bolca keyifli vakit geçirebilirsiniz. Alım satım yapmak size bu dönemde çok cazip gelebilir ve yapacağınız alım satımlardan kâr elde edebilirsiniz.

Yükselen İkizler

Bu dönemde iletişim yeteneğiniz bir hayli artacak ve bu artış sayesinde maddi ve manevi bazı kapıları açabilirsiniz. Aynı zamanda çevrenizdeki insanlarla olan bazı sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Algılama ve öğrenme yetenekleriniz çok fazla artacaktır. Kısa süreli seyahatler içinde güzel zamanlarda bulunduğunuzu unutmayınız.

Yükselen Yengeçler

Bu yeniayın zenginleri sizlersiniz. Sizleri maddi açıdan zorlayan birçok konuyu ortadan kaldırabilirsiniz. Maddi açıdan beklediğiniz güzel haberler varsa bu dönemde o haberleri alabilirsiniz. Kısacası maddi açıdan rahat bir nefes alabilirsiniz.

Yükselen Aslanlar

Ruhen ve bedenen yaşam enerjiniz bir hayli artacaktır. Bu enerji sayesinde hayatınızda birçok değişiklik yapabilir ve bu değişiklikler sayesinde çevrenizdeki insanlar tarafından taktir edilebilirsiniz. Bazı arzularınızı, emellerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirmek içinde güzel bir dönemde olduğunuzu unutmayınız.

Yükselen Başaklar

Maddi ve manevi baskılarınız varsa bu baskılar ortadan kalkabilir. Hayatınızdaki bazı konularda özgürce karar alabilirsiniz. Bilinçaltınız bu dönemde nihayet sizleri rahat bırakacaktır. Zihninizdeki bu rahatlama hayatınızın her alanında sizlere çok iyi gelecektir.

Yükselen Teraziler

Bu dönemde maddi kazançlarınızda bir hayli artış olabilir. Gelir dengenizdeki artışı iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bu artış sizlerin eskiye nazaran daha çok harcama yapmanıza neden olabilir. Sosyalleşmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Aynı zamanda çevrenizdeki insanlardan her konuda destek alabilirsiniz.

Yükselen Akrepler

Kariyer hayatınızda uzunca süredir beklediğiniz fırsatlar bu dönemde kapınızı çalabilir. Zam, terfi ve atama gibi haberler bekliyorsanız bu haberleri bu dönemde alabilirsiniz. İşsiz iseniz iş bulmak için güzel zamanlarda bulunuyorsunuz. Kariyer hayatınızda cesur hamleler yapmak için harekete geçmelisiniz.

Yükselen Yaylar

Hayatınızda otorite konumundaki kişiler ile aranızda bazı sorunlar varsa bu sorunları çözebilir. Bu tarza sorunlarınız yoksa da onlardan her türlü desteği alabilirsiniz. Alım satım, eğitim, hukuki konular, seyahatler ve ikili anlaşmalar içinde çok güzel bir dönemde sizi bekliyor.

Yükselen Oğlaklar

Bu dönemde uzun vadeli planlar yapmalı ve bu planlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçmelisiniz. Tazminat, nafaka ve miras gibi hukukî konularda bir hayli şanslı olduğunuzu unutmayın. Bu dönemde gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında güzel haberler alabilirsiniz.

Yükselen Kovalar

Aşk, aşk, aşk bu dönemde aşk kapınızı çalıyor. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Şayet ki bir ilişkiniz varsa söz, nişan yada evlilik gibi ciddi adımlar atabilirsiniz. Evli iseniz eşinizle iletişiminizi arttırabilir ve bir çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Yükselen Balıklar

Günlük rutinlerinizi kolayca halledebilir ve insanlara verdiğiniz sözleri tutabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı sorunlara, tartışmalara son verebilirsiniz. Birçok alanda başarı yakalayabilirsiniz.

title