Haberler

4 Aralık 2021 Güneş tutulması yeni yıla bomba gibi giriyoruz

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
27.10.2021 05:26

Aralık 2021 günü Güneş tutulması batı astrolojisine göre Yay burcunda vedik astrolojisine göre de 18 derece Akrep burcunda Jyeshtha takım yıldızında gerçekleşecek.Tutulma bizleri ilgilendiren somut konularda çok olumlu etkilere sahip.Bu tutulmayı önemli kılan bir diğer faktör ise tutulmanın gerçekleştiği tarihtir.Tutulma Aralık ayının 4. günü gerçekleştiği için 2022 yılının ilk 3 ayında bile hayatımızda etkileri olacak.Lafı fazla uzatmadan isterseniz 4 Aralık 2021 Güneş tutulmasının her burç için etkilerine geçelim.

Yükselen Koçlar

Uzun vadeli planlarınızda şans bu dönemde sizden yana olacak sizlere tavsiyem bu dönemde hayatınızı masaya yatırıp geleceğinize yön verecek adımlar atmanız.Her türlü hukuksal konuda şanslı olacağınızı unutmayın.Ayrıca gerek kendi sağlığınız gereksede çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında güzel haberler alabilirsiniz.

Yükselen Boğalar

Bu dönemde aşk sizden yana yalnız bir yükselen İkizler burcuysanız hayatınıza yeni bir insan girebilir.Bir ilişkiniz varsa da söz, nişan yada evlilik için ciddi adımlar atabilirsiniz.Evliler ise çocuk sahibi olabilirsiniz.

Yükselen İkizler

Günlük rutinlerinizde bu dönemde çok şanslı olacaksınız.Kişisel ve iş yerinizde ki işlerinizi çok çabuk şekilde halledebilir ve etrafınızdaki insanlara vakit ayırabilirsiniz.

Yükselen Yengeçler

Eşinizle olan iletişiminiz bir hayli artacaktır.Eşinizle ilgili varsa sorunlarınız bu dönemde kolayca çözebilirsiniz.Eşinizle aranızda bu tür sorunlar yoksa ortaklaşa kararlar alabilirsiniz.Belkide eşinizle aranızdaki bu uyum sizi bir bebek sahibi yapabilir.

Yükselen Aslanlar

Aile bireylerinizle aranızda olan her türlü soruna kolayca çözüm bulabilirsiniz.Aile bireylerinizle aranızda küslükler varsa bunları sonlandıracak adımlar atabilirsiniz.Aile bireyleriniz bolca sosyalleşmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Başaklar

İletişiminiz bir hayli yoğun olacaktır.İnsanlar olan iletişim yeteneğiniz sayesinde beklenmedik maddi ve manevi kapıları açabilirsiniz.Etrafınızdaki insanlarla bazı sorunlar varsa bu sorunları kolayca çözebilirsiniz.

Yükselen Teraziler

Gerek kendi gerekse de çevrenizdeki insanların hayatlarındaki maddi gelişmeler yüzünüzü güldürecektir.Bu dönemin maddi açıdan en şanslı insanları sizlersiniz.

Yükselen Akrepler

Hayatınızda yapacağınız her türlü değişiklik çevrenizdeki insanlar tarafından takdir görecektir.Spordan diyete kadar size iyi gelecek aktivitelere başlayabilirsiniz.

Yükselen Yaylar

Bilinçaltınız nihayet bu dönemde sizi rahat bırakacaktır.Kendinize ve çevrenizdeki insanlara olan güveniniz artacaktır.Bolca sosyalleşmek isteyeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Yükselen Oğlaklar

Çevrenizdeki insanlar tarafından maddi ve manevi destek görebileceğiniz bir dönem sizler için başlıyor.Bu dönemde bolca sosyalleşmek ve çevrenizdeki insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Yükselen Kovalar

Kariyer hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz haberler bu güneş tutulması ile gelebilir.Zam, terfi, atama gibi beklentileriniz varsa bu dönemde gerçekleşebilir.İşsiz bir yükselen Kova burcuysanız iş bulma şansınız bir hayli yüksek olacaktır.

Yüksek Balıklar

Eğitim, seyahatler, ticaret, ikili anlaşmalar alım satım gibi konularda bir hayli şanslı olacaksınız.

title