Haberler

19 Kasım 2021 boğa burcunda ay tutulması

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
07.10.2021 07:41

19 Kasım 2021 günü Boğa burcunda bir ay tutulması yaşanacak.Bu ay tutulması batı astrolojisine göre 27 derece boğa burcunda yaşanırken vedik astrolojisine göre de 3 derece boğa burcunda krittika takım yıldızında yaşanacaktır.İsterseniz lafı fazla uzatmadan Boğa burcundaki ay tutulmasının her burç için etkilerini konuşmamaya başlayalım.

Yükselen Koçlar

Bu dönemde gerek kendi gereksede çevrenizdeki insanların ekonomik sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Her türlü ekonomik kayıplara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Yükselen Boğalar

Zihnen ve duygusal olarak bir hayli yoğun olacaksınız.Ani öfke patlamalarına dikkat etmelisiniz.Çevrenizdeki insanlarla iletişiminize dikkat etmelisiniz.Eleştirilere açık olmalısınız.Hayatınızın her alanında değişiklik yapmaktan uzak durmalısınız.Spor yada diyete başlamak için uygun zamanda değilsiniz.

Yükselen İkizler

Her türlü maddi ve manevi zarara açık olduğunuz bu döneme kendinizi zihnen ve duygusal olarak hazırlamalısınız.Özellikle aileniz tarafından manevi baskı görebilirsiniz.Sizlerin hayatınıza dair bazı planlarınızı aileniz ve çevrenizdeki bazı insanlar tarafından destek görmeyebilir.Bilinçaltınız bu dönemde sizleri çok ama çok yoracak ve biraz yalnızlığa ihtiyaç duyacaksınız.

Yükselen Yengeçler

Sizin yada çevrenizdeki insanların gelirlerinden azalmalar olabilir.Bu dönemde hayata dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için gereken gücü ve desteği çevrenizdeki insanlardan bulamayabilirsiniz.Sosyal çevrenizdeki bazı insanlarla münakaşa edebilir ve küslükler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Aslanlar

Sizler için kariyerinize önem vermeniz gereken bir dönem başlıyor.Bu dönemde kariyerinize önem vermeli ve kariyer hayatınızda soğuk kanlı olmalısınız.Mesleginizi icra ederken iş ortamınızda bulunan insanlarla tartışmaktan ve kavgadan uzak durmalısınız.Fehri ve ani kararlar almaktan uzak durmalısınız.

Yükselen Başaklar

Bu tutulma hayatınızda bir yelpazede sizleri etkiliyor.Eğitim, seyahat, ticaret ve alım satım gibi konularda çok dikkatli olmalısınız.Bu dönemde hayattaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz.Bu durumda hayatınızdaki otorite konumundaki insanlarla aranızda bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

Yükselen Teraziler

Hayatta en önemli şey sağlıktır.Bu dönemde ne yazık ki hem kendi sağlığınız hemde çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.Ayrıca bu dönemde maddi kayıplar yaşayabilirsiniz.Tazminat ve miras gibi hukuksal konularda dikkatli olmalısınız.Ayrıca hukuksal girişimlerde bulunmak içinde uygun zamanlarda olmadığınızı belirtmek isterim.

Yükselen Akrepler

Uzun süreli ilişkilerinizde çok ama çok dikkatli olmalısınız.Ortaklarınızla veya dostlarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir.Aşk hayatınızda ise partnerinizle aranızda her türlü gerginlik çıkabilir.Bu nedenle partnerinize karşı üslubunuza dikkat etmeli ve partnerinize karşı eskiye nazaran daha hassas olmalısınız.

Yükselen Yaylar

Günlük rutinlerinizi gerçekleştirirken bir hayli zorlanacağınız döneme giriyorsunuz.Aceleci hareketlerden uzak durmalısınız.Zira bu dönemde yaralanmalara açıksınız.Ayrıca hem kendi sağlığınıza hemde çevrenizdeki insanların sağlıklarına dikkat etmelisiniz.Yanlış anlaşılmalar nedeniyle bir hayli tartışma yaşayabilirsiniz.

Yükselen Oğlaklar

Bu dönemde bir hayli duygusal yoğunluğa sahip olacaksınız.Bu nedenle duygusal gelgitlere ve öfke patlamalarına çok ama çok dikkatli olmalısınız.Sezgilerinizde ve yaratıcılığınızda azalma olacaktır.Bazı unutkanlıklar ve hafıza sorunları yaşayabilirsiniz.En önemli konu ise eşinizle olan ilişkinize çok ama çok dikkat etmelisiniz.Eşinizle aranızda çıkacak her türlü gerginliğe hazır olmalısınız.

Yükselen Kovalar

Ailevi sorunların ve konuların gündeminizde olacağı bir dönem sizler için başlıyor.Bu dönemde aile bireyleriniz ve akrabalarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir.Bu sorunlar hayatınızın birçok alanında sizi olumsuz etkileyecektir.Zihinsel ve ruhsal olarak çok yorgun bir dönem sizleri bekliyor.

Yükselen Balıklar

Sizler için iletişimin çok önem kazanacağı bir dönem başlıyor.Bu nedenle insanlarlailetişim kurarken hal, hareketlerinize ve üslubunuza dikkat etmelisiniz.Zira bu dönemde yanlış anlaşılmalara bir hayli açık bulunuyorsunuz.İletişim üzerine bir meslek sahibiyseniz mesleki açıdan da zorlanabilirsiniz.

title