Haberler

18 Ocak 2022 Yengeç Dolunayı yılın ilk sınavı

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
12.01.2022 11:13

18 Ocak günü saat gece 02:49 itibariyle batı astrolojisine göre 27 derece yengeç burcunda vedik astrolojisine göre ise 3 derecede yine aynı burçta lakin Pushyami takım yıldızında bir dolunay gerçekleşecek. İsterseniz dolunayın her burç için etkilerini incelemeye başlayalım.

Koç burcu

Aile bireyleriniz ile aranızda bazı sorunlar olabilir.Bu sorunlara çözüm bulmak için vakit ayırabilirsiniz. Bu dönemde iletişiminize çok dikkat etmelisiniz. Kavgadan, tartışmadan ve huzursuzluk çıkabilecek eylemlerden uzak durmalısınız.

Boğa burcu

İletişiminizi bu dönemde çok önem kazanacak. Ağzınızdan çıkacak her kelime sizin için çok ama çok önem arz edecek. Zira bu dönemde ağzınızdan çıkan her kelime geleceğinize etki edebilir. İletişim yeteneği gerektiren bir meslek icra ediyorsanız mesleğinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

İkizler burcu

Gündeminizde maddi konuların olacağı bir dönem sizleri bekliyor. Sizin yada çevrenizdeki insanların maddi gelirlerinde bazı azalmalar olabilir. Ani maddi sorunlar karşısında bir hayli yıpranma bilirsiniz. Maddi hayatınıza önem vermeli ve harcamalarınıza çok ama çok dikkat etmelisiniz.

Yengeç burcu

İnsanlar tarafından eleştirilere açık olduğunuz bir dönem sizleri bekliyor. Geçmişde bıraktığınız bazı kişiler, konular ve sorunlar hayatınıza yeniden girebilir. Dış görünüşünüzle ile herhangi bir değişiklik yapmanızı tavsiye etmiyorum. Diyet ve spora başlamak için de uygun bir zamanda olmadığınızı da belirtmek isterim.

Aslan burcu

Bilinçaltınız bu dönemde size çeşitli oyunlar oynayabilir. Kendinizi yalnız dışlanmış hissedebilirsiniz.İnsanlara güvenmekte zorluk çekebilirsiniz. İnzivaya çekilmek yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltınıza meydan okuyun. Zira bolca sosyalleşmek size iyi gelecektir.

Başak burcu

Bu dönemde sosyal çevrenizden bazı sorunlar yaşamanız olasıdır. Çevrenizdeki bazı insanlarla aranızda bazı tartışmalar ya da küslükler olabilir. Geleceğe dair hedeflerinizi ve planlarınızı gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz.

Terazi burcu

Sizin veya çevrenizdeki insanların kariyer hayatındaki bazı sorunlar gündeminizde olabilir. Kariyerinizde beklediğiniz olumlu haberlerin gelmemesi bu dönemde sizi bir hayli zihnen yoracaktır. Kariyer hayatınızda her türlü gerginlikten, kavgadan ve tartışmadan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Yay burcu

Hayatınızın birçok alanında ne yazık ki bu dolunay sizleri olumsuz etkileyebilir. Bu dönemde alışveriş, seyahat, ikili anlaşmalar ve eğitim gibi konulardan uzak durmalı beklemede kalmanızı tavsiye ederim.

Akrep Burcu

Uzun vadeli planlarınızda bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Hukuksal bazı konulardan sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında çok ama çok dikkatli olmalısınız.

Oğlak burcu

Sizler için bu dolunay da aşk hayatınızı karantina almanın vakti geldi. İlişki yaşadığınız insanla aranızda bazı sorunlar ve tartışmalar çıkabilir. Bu nedenle partnerinize karşı tavırlarınıza ve üslubunuza çok dikkat etmelisiniz.

Kova burcu

Günlük rutinlerinizi gerçekleştirmekte bir hayli zorlanacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Bu dönemde günlük aktivitelerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınıza verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz.

Balık burcu

Eşinizle aranızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Eşinizin size eskisi kadar sevmediğini, vakit ayırmadığını ve ilgi göstermediğini düşünebilirsiniz. Hatta eşinizle aranızda kıskançlık yüzünden tartışmalar çıkabilir.Bu neden eşinizle aranızda tartışma çıkmamasına önem vermelisiniz.

title