Haberler

EURO 2024'e Renk Katacağız

Eren Karadaş

Eren Karadaş

06.12.2023 11:28

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Finalleri'nin kura töreni Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlendi. Eleme gruplarını lider tamamlayarak kuraya 2. torbadan giren Milli Takımımız F grubunda yer aldı. Rakiplerimiz ise; Portekiz, Çekya olurken diğer rakibimiz ise play-off turundan gelecek olan Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan ya da Lüksemburg takımlarından biri olacak.

Gruptaki en güçlü rakibimiz Portekiz

Grup eleme maçlarında 10'da 10 yapan 36 gol atıp kalesinde sadece 2 gol gören Portekiz gruptaki en güçlü rakibimiz konumunda bulunuyor. Almanya'da seyirci avantajını da kullanarak grubu Portekiz'in önünde lider bitireceğimizi düşünenlerdenim.

Montella Etkisini Hissettirdi

Vincenzo Montella'nın takımın başına geçmesiyle çıkış yakalayan çoşkulu ve kaybetmeyi redden bir yapıya büründük. Bireysel yeteneklerin yanı sıra, oyunsal ve disiplin anlamında Milli Takımımızı olumlu yönde değiştirdi.

Genç Oyuncularımız Güven Veriyor

Montella'la birlikte yeni bir hava yakalayan milli takımımızda genç oyuncularımızın kendi liglerindeki ve Milli maçlardaki mücadelelerinden dolayı güven veriyor. Başta Ferdi Kadıoğlu olmak üzer İrfan Can Kahveci, Barış Alper Yılmaz, İsmail Yüksek,Abdülkerim Bardakcı, Bertuğ Yıldırım, Yusuf Sarı gibi genç ve dinamik oyuncularımız teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Arda Güler

Sezon başında Fenerbahçe'den Avrupanın devi Real Madrid'e transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir türlü forma şansı bulamayan Arda Güler sakatlığını atlattıktan sonra Ay Yıldızlı ekibimize dahil olmasıyla iler uçta en önemli kozumuz olacak. Real Madrid gibi bizlerde Arda'nın biran önce yeşil sahalara dönmesini bekliyoruz.

Almanya Milli Takım için büyük avantaj

Almanya, Türklerin en çok yaşadığı ülkelerin başında geliyor. Şampiyonda Milli Takımımız için büyük bir avantaj olacak. Montella ile yeni bir kimlik kazanan Milli takımımız saha içinde ve tribünde şampiyonaya renk katacağına inanıyorum.

title