Haberler

Beşiktaş Kan Kaybetmeye Devam Ediyor

Eren Karadaş

Eren Karadaş

29.01.2024 03:16

Beşiktaş'ta yönetim değişiyor, teknik direktör değişiyor ama kötü gidiş bir türlü değişmiyor değiştirilemiyor. Siyah beyazlılar zorlu Sivas spor deplasmanından yine eli boş döndü.

Sivasspor karşılaşmanın ilk dakikalarında Beşiktaş savunmasındaki hatalardan faydalanarak Rey Manaj'la öne geçti. Golü kalesinde gördükten sonra daha önceki karşılaşmalarda olduğu gibi dün yine kapanan rakip savunmayı açmakta zorlandı. Bunun en büyük nedeni de rakip savunmayı açacak kreatif futbolcusu yok.

Dün Beşiktaş'ta kalede sarı kart cezalısı Mert'in yerine Ersine göre alırken. Maç kadrosunda olmayan Umut Meraş'ın yerine Bakhtiyor Zaynutdinov, stoperde Necip'in yanında Afrika Kupası'ndan dönen Colley vardı. İlk yarıda Sivas spor rakip kaleye 5 isabetli şut atarken Beşiktaş'ın tek bir isabetli şutu bile yoktu.

Fernando Santos'un gelişinin de takımda hiçbir etki yaratmadığını dün bir kere daha görmüş olduk. Takım sadece galibiyete değil 3 haftadır gole de hasret kalmış durumda. Korkarım ki ilerleyen haftalarda gol pozisyonuna da hasret kalacak gidişat o yönde. Bu sonuçları Şenol Güneş, Burak Yılmaz veya Rıza Çalımbayla almış olsa şuan çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Sezon başında kim? neden? nasıl? böyle bir kadro planlaması yaptı hiç kimsenin haberi yok. Onana, Bailly, Chamberlain, Amartey, Rebic ortada yok Aboubakar, Amir ve Rosierda devre dışı kalmış durumda. Geriye kalan oyuncular ise sahada hiç bir varlık gösteremiyor.

Transferler çok gecikti

Ekim ayının başında olağan üstü genel kurul kararı alan siyah beyazlılarda başkan adaylarından Hasan Arat "Beşiktaş'ın kaybedecek 1 dakikası dahi yok" diyerek seçim çalışmalarına başlamış ve rakibi Serdar Adalı'nın önünde seçimi kazanarak Beşiktaş'ın yeni başkanı olmuştu. Beşiktaş başkanı seçilen Arat beklenen performansı gösteremedi. Transfer dönemi başladıktan sonra takıma sadece Adana Demirspor'dan Jonas Svensson dahil edildi onun dışında henüz herhangi bir transfer gerçekleştirilmedi.

Bülent Uygur farkı

Servet Çetinle yollarını ayırdıktan sonra takımın başına deneyimli hoca Bülent Uygun'u getiren kırmızı beyazlı ekip son haftalarda aldığı başarılı sonuçların ardından küme düşme hattının üzerine çıktı. Transfer döneminde yapacağı bir iki takviye ile üst sıralarda kendilerine yer bulacaklardır.

title