Haberler

Beşiktaş Genç Semihle Kazanmaya Devam Ediyor

Eren Karadaş

Eren Karadaş

25.02.2024 10:21

Beşiktaş, deplasmanda ligin dibine demir atmış artık kümeye düşmesine kesin gözüyle bakılan İstanbulspor'a konuk oldu. Deplasmanda rakibini 2-0'lık skorla geçerek Galatasaray derbisi öncesi hem moral depolamış hem de ligi 3. bitirme yolunda altın değerinde 3 puan almış oldu.

Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Fernando Santos geçen hafta kazanan kadroyu bozmadı. Kalede Mert Günok'a forma verirken, sağ bekte Onur Bulut'a sol bekte Masuaku stoperlerde ise Colley ve Necip Uysal forma giydi. İleri uçta ise genç Semih forma giydi. İki takımda oyuna kontrollü bir şekilde başlarken dakikalar 23'ü gösterirken Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy ağları havalandırdı ve takımını öne geçirdi. İstanbulspor da ise ilk yarının akılda kalan pozisyonu 36. dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Okan Erdoğan'ın kafa vuruşunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. Beşiktaş ilk yarıyı 1-0'lık önde tamamlayarak soyunma odasına gitti.

İkinci yarıya iki teknik adamda değişiklik yapmadan başladı 54. dakikada yeni transferlerden Ernest Muçi takımının ikinci golünü attı ve skoru 2-0'a getirdi. Golden sonra rakip kalede riskleri alarak gol atsa da İstanbulspor aradığı golü bulamadı ve karşılaşma 2-0'lık Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi

Beşiktaş bu sezon ezeli rakiplerinden oyun ve puan anlamında oldukça geride kalmış olsa da bu sezonun Beşiktaş için en önemli kazanımı genç Semih oldu. Oynadığı futbolla ve attığı gollerle takımına puan kazandıran, her hafta üzerine koyan genç oyuncu Beşiktaş'ın ve Milli takımımızın ilerleyen dönemlerde en önemli silahlardan biri olacak.

Önümüzdeki hafta kendi sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Beşiktaş, Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov sarı kart görerek cezalı duruma düştüler ve derbide forma giyemeyecekler.

title