Haberler

Kış mevsiminin 5 yıldız rengi

Beyza Gemci

Beyza Gemci

Kurucu / Mirach Tekstil
06.10.2023 08:21

1. Lacivert: Hiçbir zaman hak ettiği değeri bulduğunu düşünmediğim lacivert rengi önümüzdeki kış sezonunda şansını yeniden deneyecek gibi gözüküyor. Siyahın en güçlü rakibi olan bu renk siyahtan daha asil ve daha klas bir hava katıyor kombinlere. Minimalist tarzın ana renklerinden olan laciverte umarım bu sezon hak ettiği değer verilir ve her sezon lacivert renkli parçaları daha kolaylıkla bulabiliriz.

Kış mevsiminin 5 yıldız rengi

2. Kırmızı: Oldukça tutkulu bir renk olan hatta çoğu yerde tutkunun kendisi olarak kullanılan kırmızı renk, bu kış sezonunda adeta başımızın tacı olacak. Baştan ayağa kıpkırmızı kombinleri rahatlıkla görebileceğimiz bir döneme giriş yaptık bile. Benim görmekten mutlu olduğum şey ise kırmızı deri giysiler. Eğer kırmızıyı sevmiyorsanız minimal küçük kırmızı aksesuarlara yer verebilirsiniz.

Kış mevsiminin 5 yıldız rengi

3. Pastel Sarı: Oldukça soft bir sarı olan bu renk, yumurtanın kabuğunun sarardığı zaman ortaya çıkan o sarı tona çok benziyor. Kış sezonunda capcanlı bir sarı renk yerine alternatif olarak bu rengi tercih edebilirsiniz. Bej rengine yakın bir ton olan ama daha fazla bir canlılık vadeden bir sarı olarak karşımıza çıkıyor.

Kış mevsiminin 5 yıldız rengi

4. Gümüş/Metalik Gri: Yaz sezonundaki güçlü etkisini kış sezonuna da uzatan gümüş renk, adeta kış mevsiminin o kasvetli havasına ışık olma arzusu içerisinde gibi duruyor. Bana göre; kırmızıya oranla daha fazla cesaret isteyen bu renk, soğuk alt tonlu kişilerde daha hoş bir uyum ortaya çıkartıyor.

Kış mevsiminin 5 yıldız rengi

5. Kahverengi: Siyah ile bej rengi arasında gidip gelen çoğu zaman sezonlarda kullanılması unutulan kullanıldığı ortamlarda ise soğuk bir hava estiren kahverenginin bu sezon hangi farklı parçalarda daha çok karşımıza çıkacağını merak ediyorum.

Kış mevsiminin 5 yıldız rengi
title