Haberler

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yangın tatbikatı yapıldı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan seralar bölgesinde yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikata kaymakamlık, belediye ve seralar iş birliğiyle katılım sağlandı. Yangın senaryosu gereği serada çıkan yangına itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri müdahale etti. Tatbikat başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki seralar bölgesinde yangın tatbikatı yapıldı.

Kaymakamlık önderliğinde, belediye ve seralar iş birliğinde ilçede bulunan seralar bölgesinde yangın tatbikatı yapıldı. Kaymakam Önder Çengel, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mevlüt Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş'ın katıldığı yangın tatbikatında serada senaryo gereği yangın çıktı. Bir seranın Genel Müdürü Veli Karaca tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrası, sera bölgesine sağlık ekibi, itfaiye ve jandarma sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, dumandan etkilenen çalışanı sedye ile ambulansa aldı. Sera çalışması sırasında seranın üst katında bulunan bir çalışan da itfaiye ekipleri tarafından merdivenle bulunduğu yerden indirilerek ambulansa alındı. Serada çalışan 50 personelin kısa sürede tahliyesiyle jandarma tarafından yangın bölgesinde güvenlik önlemi alındı. Hızlı ve başarılı şekilde gerçekleştirilen yangın tatbikatını izleyen Kaymakam Önder Çengel, itfaiye, jandarma, sağlık personeli ve sera çalışanlarını tebrik etti. Tatbikat sonrası sera personeline yangın anında yangın tüpü ile müdahale konusunda itfaiye ekipleri tarafından da bilgiler verildi.

Bölgede daha önceden bazı seralarda yangın çıktığını söyleyen bir seranın Genel Müdürü Veli Karaca, Gelişen ve büyüyen ilçemizde topraksız tarım alanında faaliyet göstermekteyiz. Senaryo gereği çıktığı varsayılan yangının ardından acil durum butonuna basılarak yangın alarmı devreye sokulmuştur. Hemen 112'i arayarak acil durum hakkında bilgi verilmiştir. Yangın alarmı ile birlikte tahliye işlemi başlatılmış ve acil toplanma noktasında tüm çalışan arkadaşlarımız toplanmıştır. Tahliye işleminde herhangi bir aksaklık olmadan bütün personelimiz başarılı şekilde alanı terk etti. Senaryo gereği bir çalışma arkadaşımız dumandan hafif şekilde etkilenmiş ve sağlık ekibi tarafından müdahale edilmiştir. Çatıda mahsur kalan personelimiz ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmıştır. Çalışma arkadaşlarımızın herhangi bir yangın durumunda doğru müdahale yöntemlerini bilmesi ve öğrenmesi için Sandıklı Kaymakamlığımız, Sandıklı Belediyemiz ve İlçe Jandarma Komutanlığımızın katılımları ile yangın tatbikatını gerçekleştirdik dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Kaymakamlık Sandıklı Jandarma İtfaiye Belediye Eğitim Sağlık Yaşam Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Bakmadan Geçme

YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title