Haberler

    Jason Statham ve Nicki Minaj'ın Mobil Oyunları Geliyor

    Mobil oyun üreticilerinden Glu, hem Jason Statham'ın hem de Nick Minaj'ın oyununu geliştiriyor.

    Furkan Yaldız - -

    Kaliforniya merkezli mobil oyun üreticisi Glu, geçtiğimiz yıl Kim Kardashian'ın oyununu yaparak kendisinden söz ettirmişti. Anlaşılan şirket, bu sene de aynı taktiği devam ettiriyor. Söz konusu şirket, Hip-hop yıldızı Nicki Minaj ve aksiyon filmi oyuncusu Jason Statham'ın oyununu yayınlamaya hazırlanıyor.


    Nicki Minaj'ı konu alan oyunda ses ve görüntü olarak şarkıcıdan yararlanılıyor. Daha çok müzik tabanlı ve giyim odaklı bir oyun olarak dikkat çekecek olan yapımın, 2016 yılında yayınlanacağı belirtiliyor. Kısaca Nicki Minaj'ın oyunu önümüzdeki yaz mobil uygulama mağazalarındaki yerini almış olacak.


    Öte yandan Jason Statham'ın oyunu ise FPS türünde geliştirilecek. Bu yüzden bu oyunun daha şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Aksiyon odaklı oyunun ise bu yılın sonlarına doğru yayınlanması bekleniyor. Ayrıca Glu, daha önce de Katy Perry ile anlaşmıştı.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Jason Statham Kaliforniya Nicki Minaj Teknoloji Haberler

    Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

    Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

    Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

    Bakmadan Geçme

    Ali Kurt kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Ali Kurt kaç yaşında, nereli? Ali Kurt biyografisi! 3 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU: Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK, KARİYER... İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? #9728 İstanbul 3 Haziran 2024 hava nasıl, kaç derece olacak? #128526 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? #128226 2024 LGS tercihleri ne zaman yapılacak? Jose Mourinho MAAŞI! #9917 Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ne kadar kazanacak? BARAJ DOLULUK ORANI 3 HAZİRAN! İSKİ baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ABD- Türkiye voleybol maçını kim kazandı? Filenin Sultanları maçı kazandı mı? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler?
    İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

    İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title