Haberler

    Elon Musk'ın Twitter'ı Çökertmesi

    Güncelleme:

    Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının üzerinden bir yıl geçti ve kullanıcılar bu değişikliklerden hoşnut değil. Twitter, popülerliğini kaybediyor ve kullanıcıların günlük vakit geçirdiği süre de azalıyor.

    Elon Musk Twitter'ı satın alalı bir yıl oldu. Satın aldığı günden bu yana epeyce radikal değişikliklere imza attı. Ancak işler Musk'ın pek de umduğu gibi değil. Görünüşe göre kullanıcılar bu değişikliklerden pek de hoşnut değil. X eski ismiyle Twitter, gün geçtikçe kan kaybediyor. Musk Twitter'ı 12 ayda çökertti. İstatistiklere göre popüler sosyal medya uygulaması kullanıcıların dikkatini kaybediyor. Kullanıcıların popüler sosyal medya uygulamasında günlük geçirdiği vakit ise epey şaşırtıcı. İşte detaylar…

    (Twitter) X, kullanıcıların ilgisini kaybediyor!

    Musk'un Twitter'ı (şimdi X) devralmasının birinci yıl dönümünün arifesinde şirket, yeni yönetim altında nasıl ilerlediğini inceleyen bir blog yazısı yayınladı. Gönderide çok sayıda rakam var. Ancak öne çıkanlardan biri, ise oldukça ilginç. İstatistiklere göre ortalama bir kullanıcının platformda 32 dakika geçiriyor.

    X'in CEO'su Linda Yaccarino,bir blog yazısında  genel kullanıcıların her gün 7,8 milyar dakika harcadığını söyledi.  Ancak bu rakam Musk'ın geçen yıl tweetlediği 8 milyar dakikanın altında kalıyor. Benzer şekilde rapora göre günde 1,5 milyon kayıt rakamı göze çarpıyor. Bu da Musk'un bir yıl önceki günlük 2 milyon kayıt rakamından daha düşük kalıyor. Başka bir deyişle, X daha yavaş bir hızda büyüyor. Ayrıca katılım da yavaş yavaş azalıyor.

    Twitter, Türkiye'de her an kapatılabilir! İşte nedeni

    (Twitter) X, Premium kullanıcılarının diğer kullanıcılara göre üç kat daha fazla harcama yaptığını belirtti. Aslında bu sonuçlar pek de şaşırtıcı değil. Çünkü X, bir dizi özelliği yalnızca Premium kullanıcıları için sundu. Yani kullanıcıları ödemeye yapmaya teşvik ediyor. Geçtiğimiz ay şirket içerik üreticilere 20 milyon dolar ödediğini iddia etmişti. Blog yazısına göre bu rakamda bir değişiklik yok.

    Slides from my Twitter company talk pic.twitter.com/8LLXrwylta

    — Elon Musk (@elonmusk) November 27, 2022

    X, yeni blog gönderisiyle reklamverenlerin platforma geri döndüğünü açıkladı. Böylece şirketin kullanıcıların güvenliğini sağlamak için farklı gruplarla etkileşime girdiğini iddia ederek pembe bir tablo çizmeye çalışıyor. Ancak Musk ne kadar çabalarsa çabalasın istatistikler ortada. Bu ayın başlarında platformun elde ettiği reklam gelirinin düşüşte olduğu gözler önüne serilmişti.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Elon Musk Twitter Sosyal Medya Teknoloji Haberler

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    Bakmadan Geçme

    Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title