Haberler

    A101'den APEC APX5 150 cc Maxi Scooter Satışı Başlıyor

    Güncelleme:

    A101, son dönemde elektronik ürünlerin yanı sıra motosiklet satışlarıyla da dikkat çekiyor. Şimdi ise APEC APX5 150 cc Maxi Scooter'ı satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte özellikleri ve fiyatı...

    Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri, son dönemlerde elektronik ürünler bir yana motosiklet ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak birkaç gün önce APEC APS2 Elektrikli Moped getiren A101, şimdi ise APEC APX5 150 cc Maxi Scooter satmaya hazırlanıyor. Peki bunun özellikleri neler? İşte A101 tarafından satılacak APEC APX5 150 cc Maxi Scooter özellikleri ve fiyatı…

    A101 APEC APX5 150 cc Maxi Scooter özellikleri ve fiyatı

    A101, tüketicilerin talebi doğrultusunda her ay bir veya birden fazla kez motosiklet satıyor. Görünen o ki firma, müşteri talebinden oldukça memnun. Zira önümüzdeki günlerde APEC APX5 150 cc Maxi Scooter satacak.

    A101 tarafından 18 Nisan Perşembe gününden itibaren satılmaya başlanacak APEC APX5 150 cc Maxi Scooter, fiyatı ile dikkat çekti. L3e-A2 kategorisindeki motosikletin azami hızı saatte 95 kilometre. Motor kapasitesi 149,6 cm iken, azami net gücü ve net torku ise sırasıyla 7,6 kW ve 10,7 Nm.

    A101, 22 bin TL'ye motosiklet satıyor!

    121 kilogram kütle ve 150 kilogram azami taşıma kapasitesine sahip olan motosikletin yakıt tüketiminin ise 100 kilometrede 2,8 litre olduğu söyleniyor. Bununla birlikte yokuş kalkış kabiliyetinin ise yüzde 15 olduğunu belirtmek gerekiyor.

    A101 tarafından satılacak APEC APX5 150 cc Maxi Scooter'ın fiyatı ise 64 bin 990 TL olarak belirlendi. A101, bu motosikleti Kasım 2023'te de satmıştı ve o zamanki fiyatı 59 bin 990 TL idi.

    APEC APX5 150 cc Maxi Scooter özellikleri şu şekilde sıralandı;

    Kategori: L3e-A2

    Azami Hız: 95 km/s

    Motor Kapasitesi: 149,6 cm

    Azami Net Güç: 7,6 kW

    Azami Net Tork: 10,7 Nm

    Soğutma: Hava

    Aktarma Tipi: CVT

    Boyutlar:

    Uzunluk: 2050 mm

    Genişlik: 778 mm

    Yükseklik: 1128 mm

    Dingil Mesafesi: 1370 mm

    Sele Yüksekliği: 770 mm

    Kütle: 121 kg

    Azami Taşıma Kapasitesi: 150 kg

    Yokuş Kalkış Kabiliyeti: Yüzde 15

    Yakıt Tüketimi: 2,8 L / 100 km

    LED ön farlar ve stop lambası

    Elektronik kontrollü enjeksiyon ünitesi

    Ön hidrolik 245 mm disk fren

    Ön (ABD) kilitlenmeyen fren sistemi

    Arka hidrolik 220 mm disk fren

    Yeni nesil süspansiyon geometrisi

    Sürekli değişken otomatik vites sistemi

    Özel tasarım dijital gösterge

    Aerodinamik ön cam

    Dahili arıza tespit sistemi

    Ekonomik yakıt tüketimi

    Euro 5 seviyesi çevre performansı

    2 yıl garanti

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Scooter A101 Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    Bakmadan Geçme

    23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title