Haberler

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Corendon Alanyaspor maçında en iyi performanslarını sergileyeceklerini söyledi

Güncelleme:

Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol, Corendon Alanyaspor maçı öncesi en iyi performanslarını sergileyeceklerini belirtti. Gisdol, taraftarların desteğiyle istedikleri sonucu almak istediklerini ifade etti.

Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında 18 Mayıs Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Corendon Alanyaspor karşılaşmasında en iyi performanslarını sergileyeceklerini söyledi.

Gisdol, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Corendon Alanyaspor maçı öncesi değerlendirmede bulundu.

Kendi sahalarında ligin son maçına çıkacaklarını belirten Gisdol, "Taraftarlarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyoruz. Onların önünde oynayacağımız için çok mutluyuz çünkü bize her zaman destek oldular. Zor bir rakibe karşı oynayacağız ve en iyi performansımızı göstermemiz lazım. Son oynadığımız Konyaspor maçında Bennasser kart cezalısı ve Alim Öztürk sakattı. Bennasser bu maçta forma giyebilecek ancak Alim'in durumu halen belirsizliğini koruyor. Maçtan bir gün önce oynayıp oynamayacağına karar vereceğiz." dedi.

Samsunspor taraftarlarının kendilerini asla yalnız bırakmadığına dikkati çeken Gisdol, "Her teknik direktör ve futbolcu böyle bir taraftar ister. Alanyaspor maçında da taraftarlarımızın önünde olmaktan çok mutlu olacağız. Onların desteğiyle bu maçtan istediğimiz sonucu almak istiyoruz." diye konuştu.

Öte yandan kırmızı-beyazlı takım, Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı devam eden Lubomir Satka antrenmanda yer almazken, Alim Öztürk takımdan ayrı koşu yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Samsunspor Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title