Haberler

Real Madrid şimdi ne yapacak! Premier Lig takımı Arda Güler için 50 milyon euroyu gözden çıkardı

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United, Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler için 50 milyon euro civarında bir bonservis bedelini gözden çıkardı. Ancak Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılmak istemediği, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin de oyuncusunu takımda tutmak istediği ifade edildi.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve dünya devlerini peşine takan milli futbolcumuz Arda Güler hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

50 MİLYON EURO

İspanya merkezli Defensa Central'in haberine göre, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Arda Güler'i renklerine bağlamak için 50 milyon euro civarında bir bonservis bedelini gözden çıkardı.

AYRILMAK İSTEMİYOR

Haberde; İngiliz ekibinin Arda'yı çok istediği ve onun üzerine bir gelecek planlaması yapmayı planladığı belirtilirken, Real Madrid'in bu teklife ne yanıt vereceğinin henüz belli olmadığı kaydedildi.

Real Madrid şimdi ne yapacak! Premier Lig takımından Arda Güler için 50 milyon euroyu gözden çıkardı #9917

Önceki hafta sonu Real Sociedad maçına ilk 11'de başlayan ve takımının galibiyet golünü atan Arda Güler, kesinlikle Real Madriden ayrılmak istemiyor. Oyuncusuna çok güvenen Carlo Ancelotti de Arda'nın gelecek sezon takımda kalacağını ifade etmişti.

Real Madrid şimdi ne yapacak! Premier Lig takımından Arda Güler için 50 milyon euroyu gözden çıkardı #9917

2 GOL KAYDETTİ

Fenerbahçe'den transfer olduğu eflatun-beyazlılarda bu sezon toplamda 8 maça çıkan milli yıldızımız, söz konusu karşılaşmalarda 2 gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Newcastle United FC Carlo Ancelotti Real Madrid Arda Güler Fenerbahçe Madrid Futbol Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500

Yorumlar (7)

YalancıSavar:

Hep biz mi yabancvılara para verecez biraz da ülkemize para gelsin.

16
22
yanıtYanıtla
VerdikYetkiyi GordukEtkiyi:

Tabi ingilizler parayi realmadride degil TFFye bagislayacak XD

yanıt53
yanıt3
Netherill:

''VerdikYetkiyi GordukEtkiyi:'' ardanın satışında sonraki satıştan %20 pay maddesi var. 100 milyona gitse 20 milyon fenerbahçeye dolasıyla ülkeye girmiş olacak. bilmeden boş yorum yapma :)

yanıt26
yanıt6
dikduran adam:

hem arda parayı alsada burayamı getireceğini sanıyorsun

yanıt2
yanıt8
Erkan Arslan:

Yaw Hehe Şişirin Yine Boş Hava Sakatlanması An Meselesi

9
25
yanıtYanıtla
dikduran adam:

mart kedileri gibi hepsi bunun peşinden gidiyor ama ortada bişey yok

7
16
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

çok sisirdiniz bir dur hale

3
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title