Haberler

Rakibine tükürdüğü kameralara yansıyan Ozan Kabak'a 6 maç ceza verileceği iddia edildi

Güncelleme:

Almanya Bundesliga'ya 2'de 0'la başlayan Schalke 04, son maçta Werder Bremen'e sahasında 3-1 yenilirken; 2. sarı karttan oyun dışı kalan ve rakibinin bulunduğu yöne doğru tükürdüğü kameralara yansıyan Ozan Kabak'ın 6 maç men cezası alacağı iddia edildi.

Schalke 04'ün Werder Bremen'e 3-1 yenildiği maçta bir penaltıya neden olan 84. dakikada da 2. sarı karttan oyun dışı kalan Ozan Kabak, 6 maçlık cezayla karşı karşıya.

Milli futbolcu, 26. dakikada Ludwig Augustinsson'u faulle durdururken; rakibinin bulunduğu yöne doğru tükürmesi kameralara yansımıştı.

"ÖZÜR DİLEMESİ HAFİFLETİCİ OLABİLİR"

Almanya Futbol Federasyonu Ozan Kabak'ın pozisyonu için soruşturma açtı. Alman Bild gazetesi ise genç futbolcunun 6 maç ceza alabileceğini yazdı. Oyuncunun çift sarı karttan atıldığı için RB Leipzig maçında oynayamayacağı vurgulanan haberde, rakibine tükürmenin saldırı kategorisinde yer aldığı ve cezasının en az 6 maç men olduğu kaydedildi. Ozan Kabak'ın sosyal medyadan hemen özür dilemesinin ise hafifletici olabileceği belirtildi.

KAI HAVERTZ'İN DURUMU HATIRLATILDI

Benzer bir olayın 2019'da yaşandığı hatırlatıldı ve eski Stuttgart doğumlu Santiago Ascacibar'ın o zaman Leverkusen forması giyen Kai Havertz'e tükürmesi nedeniyle 6 maçla cezalandırıldığı hatırlatıldı.

Kasıtlı öksürme ve tükürmeyi cezalandıran Uluslararası Futbol Birliği Kurulu'nun (IFAB) koronavirüs ile ilgili yeni kuralının açık bir niyetin kanıtlanması gerektiği için burada geçerli olmadığı da haberde yer aldı.

(NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Werder Bremen Haberler

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den 'Hazır olun yeni pandemi geliyor' uyarısı

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den "Hazır olun yeni pandemi geliyor" uyarısı

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Bakmadan Geçme

6 HAZİRAN BURÇ YORUMU | Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK , KARİYER… 6 HAZİRAN 2024 PERŞEMBE YAYIN AKIŞI! Bugün televizyonda ne var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW GELİNİM MUTFAKTA 6 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 6 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 8 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Akşener ile Erdoğan görüşmesi detayları! Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan neler konuştu? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 6 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat'a ne oldu? Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu? Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

500

Yorumlar (9)

1907:

Yetiştiği yere bakacaksın bir kere. .

2
7
yanıtYanıtla
Kim:

sizin çöplükten daha kötü olamaz

yanıt4
yanıt2
1907:

Yarası olan F. G. Saraylılar gocunmuş Ama kendinizi bilmeniz güzel

yanıt3
yanıt1
hn:

Kabak patladı

1
3
yanıtYanıtla
sahici:

BU çocuktan ümitli değilim. Gelebileceği maksimum yere geldi sanki.

0
3
yanıtYanıtla
TAHİNCİ NEDİM:

Ne tükürmesi direk balgam atmış. Ozan kardeşim bu işin sonu tahinli cevizli kabak tatlısı canım çekti ne alakaysa.

0
2
yanıtYanıtla
maraz:

pozisyonu görmedim ama gerçekten yaptıysan çok büyük ayıp etmişsindir. .

1
1
yanıtYanıtla
Burhan:

Sonucta tükürdükleri yerde top oynuyorlar. Hastalik bulasirsa öylede böylede bulasir.

1
0
yanıtYanıtla
FB:

Genetiksaray

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title