Haberler

İstanbul'u Koşuyorum Asya etabı Üsküdar'da gerçekleştirildi

Güncelleme:

İstanbul'un düzenlediği 'İstanbul'u Koşuyorum' etkinliğinin Asya etabı Üsküdar'da gerçekleştirildi. Yarış, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Koşusu' adı altında organize edildi. Koşucular, bayram için tasarlanan kırmızı-beyaz tişörtler giydi.

Spor İstanbul'un düzenlediği " İstanbul'u Koşuyorum" etkinliğinin Asya etabı Üsküdar'da gerçekleştirildi.

Yarış bu yıl, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Koşusu" adı altında organize edildi. Koşucular, bayram için tasarlanan kırmızı-beyaz tişörtler giydi.

Asya etabının startını Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur ile İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk verdi.

Üsküdar sahili boyunca devam eden parkurdaki yarış 5K ve 10K olmak üzere iki kategoride düzenlendi. 5K erkeklerde Hacı Sebahattin Çavga 16: 12'lik derecesiyle ilk sırada yer aldı. Seyed Ehsan Saadati 16: 59'lık derecesiyle ikinci, Mehmet Demir 17: 18'lik derecesiyle üçüncü oldu.

Kadınlar kategorisinde ise birinciliği 20.44'lük derecesiyle Mariia Kalpakova elde etti. 21: 24'lük derecesiyle Gülnaz Ayar ikinciliği, 23: 44 ile Ece Upçin Yüce üçüncülüğü aldı.

İstanbul'u Koşuyorum Asya etabı 10K kategorisi yarışına 3 bin 49 kişi katıldı. Yarışı 30: 30 derecesiyle bitiren Murat Emektar ipi göğüslemeyi başardı. Emektar'ı 30: 47'lik derecesiyle Aykut Taşdemir, 30: 55 ile Ömer Faruk Uğurlu takip etti.

Kadınlarda ise ilk sırayı elde eden isim 34: 27'lik derecesiyle Özlem Kaya oldu. Yarışı 37: 27 ile Dilan Atak ikinci, 38: 53 ile Özge Çolak üçüncü tamamladı.

Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur da 5K kategorisinde koştu.

10K kategorisinde 13 farklı yaş grubunda mücadele edildi. Yaş gruplarında ilk 3'e giren koşuculara kupa ve madalya takdim edildi. Ayrıca yarışı tamamlayan tüm katılımcılara İstanbul'u Koşuyorum hatıra madalyası verildi.

İstanbul'u Koşuyorum yarışlarının Avrupa etabı ise 6 Ekim'de Yenikapı'da düzenlenecek.

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Gençlik Üsküdar Spor Etkinlik Spor Güncel Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title