Haberler

İkili arasında sular durulmuyor! Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a bomba cevap

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla derbi öncesi ve sonrasında gerginlik yaşadığı Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'a cevap verdi. Kerem açıklamasında, "Galatasaray Kaptanı, varlığını saha dışı olaylara borçlu olanlara gerekli ölçüde, hak ettikleri şekilde cevap verir; ancak onların seviyesine inmez. Yapmamız gerekenin ne olduğunu biliyoruz. Tam konsantrasyonla, İstanbul'a 24. kez şampiyon dönmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide futbolcular Mert Hakan Yandaş ve Kerem Aktürkoğlu, arasında yaşanan gerginlik saha dışına taştı. Sarı-kırmızılı futbolcu Kerem, sosyal medya hesabından Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ile ilgili yaptığı çarpıcı açıklamada Mert Hakan'a cevap verdi.

İkili arasında sular durulmuyor! Kerem'den Mert Hakan'a bomba cevap

Kerem'in paylaşımında kullandığı ifadeler şu şekilde;

' Galatasaray taraftarına hak ettiği şampiyonluğu bir hafta öncesinden yaşatamadığımız için üzgünüz. Evimizde, taraftarımızla birlikte, tıpkı geçen sezonki gibi bir final yapmak istiyorduk; ama olmadı.

Maalesef bu iniş ve çıkışlar, mutluluklar ve hayal kırıklıkları, hayatın kendisi.

Ancak Galatasaray, tarihi boyunca her zaman her zorluktan geri dönmeyi başarmıştır. Biz de tüm sezon emek verdiğimiz, hakkımız olan şampiyon- luğu kazanabilmek adına, sezonun son haftasın- da her şeyimizi vereceğiz.

Şunun bilinmesini isterim ki; Galatasaray Kaptanı, varlığını saha dışı olaylara borçlu olanlara gerekli ölçüde, hak ettikleri şekilde cevap verir; ancak onların seviyesine inmez.

Yapmamız gerekenin ne olduğunu biliyoruz. Tam konsantrasyonla, İstanbul'a 24. kez şampiyon dönmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz.'

MERT HAKAN NE YAPMIŞTI

Mert Hakan Yandaş, Kerem Aktürkoğlu'nun maçın ardından stadı terk ederken "Korkak herif" ifadelerini kullandığı videoyu alıntılayarak "5e1 dayak yerken" notunu düşmüştü.

İşte Mert Hakan'ın o paylaşımı;

İkili arasında sular durulmuyor! Kerem'den Mert Hakan'a bomba cevap

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Mert Hakan Yandaş Kerem Aktürkoğlu Kerem Aktürkoğlu Sosyal Medya Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe İstanbul Futbol Spor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Bakmadan Geçme

TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (35)

Şükrü Polat:

10 kişiye karşı sutunuz yok:))) şampiyon olsaniz nolacak şampiyonluktan çok dünkü maç konuşulacak yıllarca:))))

192
327
yanıtYanıtla
Fahri URHAN:

Tarih maçları kazananları değil Şampiyonları yazar. Dün Galatasarayı yendiniz. Konya da yenerse o zaman Fenerbahçe şampiyon olur. İşte o zaman tarihe ismminizi yazdırabilirsiniz. Lakin Konya Galatasarayı yenemezse Galatasaray geçen seneki gibi dillere destan bir şampiyonluk kutlar ve kupayı alır. Sahi Fenerbahçe, GS yi yendi diye hangi kupayı aldı?

yanıt330
yanıt95
Emir Güler:

VE BEYİN UÇAR GİDER

yanıt76
yanıt13
Onur Başoğlu:

yav arkadaş yeni bir hedef koyun kendinize.tamam iyi oynadınız kazandınız.dunku maç konuşulmaz kardeşim kendinizi avutmayın.hangi maç sampiyonluk kadar konuşuldu.konusulcak şey belli.fenernahce Galatasaray i yendi ama devaminda Galatasaray son hafta şampiyon oldu diyecekler.yalanmi arkadaslar

yanıt128
yanıt39
Şükrü Polat:

Onur diyelim ki Konya yendi. Nolacak. Ben diyim Feneri sampiyon yaptılar diyeceksiniz:))) sizi sampiyon yapanlar bize o fırsatı vermezler aslsn parcasi

yanıt46
yanıt37
Erkan Arslan:

Fenevi Gecen En Son üc Derbide Aslan Yapragiyla Fena tikmisiz Hemi Kendi Evimizde Hemi KadinKöyde Bikezde Olsa Sevinsin Culssuz Biclerr AMA NAAAH SAMPiYON OLACAKSINIZ BESiNCi YILDIZ SENEYE METRiS DAMGALINIZ SAGOLSUN

yanıt30
yanıt23
mehmet albayrak:

Galatasaray'ın hedefi her zaman türk olmayan takımları yenmek olmuşken fbnin hedefi her zaman Galatasaray'ı yenmek olmuştur. Bu acziyetin daha ötesi yok. Milyonlarca taraftarı da buna inandırmışlar. Abi kusura bakmayında siz bu kafayla gökten hayali yıldız toplamaya devam edersiniz. :)

yanıt53
yanıt29
Mustafa Kaya:

mert hakan showmen sahada zaten sıfır

140
36
yanıtYanıtla
Beytullah ÇELEBİ:

Mert Hakan sen seneye her türlü Anadolu kulüplerinden birine gideceksin.Sürekli olarak gerilim çıkararak eline ne geçiyor caba

89
27
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

U19 bekliyorlardı 18 ile geldik

45
60
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title