Haberler

Türkiye'nin Gücü Gençliği: Gençlik ve Spor Festivali

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali, Türkiye'nin Gücü Gençliği mottosuyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi. Festivalde sportif aktiviteler, gençlik ve bilişim stantları ve sergiler yer aldı. Denizli'de binlerce eserin sergilendiği festival, yaklaşık 4 saat sürdü.

'Türkiye'nin Gücü Gençliği' mottosuyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan Gençlik ve Spor Festivalinde sportif aktiviteler, gençlik ve bilişim stantları ve sergiler yer aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası'nın coşkuyla kutlanması için 81 ilde kent meydanlarında eş zamanlı 'Gençlik ve Spor Festivalleri' gerçekleşti. "Türkiye'nin Gücü; Gençliği" mottosuyla düzenlenen festivalde Denizli'de genci, yaşlısı her yaştan vatandaş 15 Temmuz Delikliçınar Meydanında bir araya geldi.

Gençlik Merkezi çalışmalarından Deneyap atölyelerine, farklı spor branşlarından resim sergilerine kadar her bir metrekaresinde birçok etkinlik, yarışma ve tanıtım stantlarıyla dolan 15 Temmuz Şehitler Meydanında tam anlamıyla Gençlik ve Spor Festivali düzenlendi.

Gençlerin el emeği göz nuru el sanatlarından, GSB Yurtlarında kalan öğrencilerin yaptığı resim sergilerine kadar binlerce eser, Gençlik ve Spor Festivalinde sergilendi. Festival alanına gelen Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, tek tek stantları ve istasyonları gezdi. Gençlerin yaptığı çalışmaları oldukça beğenen Vali Coşkun, gençlerle spor istasyonlarında etkinliklere katıldı. Gençlik ve Spor Festivali ile farkındalık oluşturulmasının hedeflendiği etkinlik yaklaşık 4 saat sürdü. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Denizli Gençlik Türkiye Spor Kültür Spor Haberler

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Akış gözaltına alındı! Polis belediyede arama yapıyor

Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Akış gözaltına alındı! Polis belediyede arama yapıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Bakmadan Geçme

2024 PARİS OLİMPİYATLARI NE ZAMAN? Paris Olimpiyatları hangi ay, hangi tarihte? Pınar Eliçe kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Pınar Eliçe kaç yaşında, nereli? Pınar Eliçe biyografisi! Mayıs ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? Mayıs ayı enflasyonu kaç oldu? DEM Partili Mehmet Sıddık Akış gözaltına mı alındı? Hakkari Belediyesi Eş Başkanı neden gözaltında, ne oldu, olay ne? Mehmet Sıddık Akış kimdir? Mehmet Sıddık Akış kaç yaşında, hangi partiden? Ümit Özdağ kimdir? Halk Tv konuğu Ümit Özdağ kaç yaşında, nereli? Ümit Özdağ biyografisi! KABİNE NE ZAMAN TOPLANACAK? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün, bugün mü? Ali Kurt kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Ali Kurt kaç yaşında, nereli? Ali Kurt biyografisi! 3 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU: Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK, KARİYER... İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? #9728 İstanbul 3 Haziran 2024 hava nasıl, kaç derece olacak? #128526 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? #128226 2024 LGS tercihleri ne zaman yapılacak? Jose Mourinho MAAŞI! #9917 Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ne kadar kazanacak? BARAJ DOLULUK ORANI 3 HAZİRAN! İSKİ baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ABD- Türkiye voleybol maçını kim kazandı? Filenin Sultanları maçı kazandı mı? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

title