Haberler

Canlı yayında ters düştüler! Dursun Özbek ile Erden Timur arasında Ali Koç anlaşmazlığı

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan olaylarla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Özbek, toplantıda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile aralarında Türkiye Futbol Federasyonu'nda yaşanan kavgayı anlattı. Koç ile yaşanan bu kavga konuşulurken Özbek ve Timur arasında geçen diyalog ilginç anlara sahne oldu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile birlikte Fenerbahçe derbisinin ardından yaşananlarla ilgili düzenlenen basın toplantısında kameralar karşısına geçti. Başkan Özbek'in Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Türkiye Futbol Federasyonu'nda yaşadıkları olayı anlatırken Erden Timur ile arasındaki diyalog dikkat çekti.

Dursun Özbek ve Erden Timur arasındaki diyalog şu şekilde;

Dursun Özbek: "Anlatmak istiyorum. Müsaade edersen anlatacağım."

Erden Timur: "Siz bilirsiniz de anlatmayın, ne diyeyim başkanım."

Dursun Özbek: "TFF'de bir toplantıdayız. TFF başkanı, ben yanında, Ali Bey diğer tarafta, Erden ben yanımda. 20 tane kulüp başkanları, TFF yetkilileri var. Bir olay oldu, olayın niteliğini hatırlamıyorum. Ali Bey şiddetle kalktı, Erden'e parmağını sallayarak, yanlışsam düzeltebilir misin, sen söyle."

Erden Timur: "Ne dediğini tam hatırlamıyorum, şey dedi herhalde. Bir kişiye dikkat et öyle bir şey dedi."

Dursun Özbek: "Seni mahvedeceğim, parmak salladı, sen Koç Ailesi'ni tanımıyorsun dedi, seni mahvedeceğim, ticaret hayatını bitireceğim, geceleri uyuyamayacaksın dedi."

Erden Timur: "Yok o kısımları demedi başkanım. O nitelikte bir şey dedi."

Dursun Özbek: "Erden tabii benim mevcudiyetim çerçevesinde, ben de kalktım 'Ne diyorsun sen ya' dedim. TFF başkanı iskemlesini geri çekti, aramız açıldı 'Sen kimsin, sen başkanvekilime' dedim, iskonto ederek söyledim. 'Sen kimsin, haddini bil otur aşağı' dedim. Tık aşağı. Sahte kabadayılık başka bir şey, bu olaylar başka bir şey. Onun için iskonto ederek anlattım."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Dursun Özbek Dursun Özbek Galatasaray Erden Timur Erden Timur Galatasaray Fenerbahçe Sportif AŞ Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Kavga Futbol Spor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Bakmadan Geçme

TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı?
Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

500

Yorumlar (20)

Baba Yabgu:

Dursun atıyorsun yanındaki bile onaylamıyor

278
39
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Konya maçına kadar yandık masada kazanmak için her gün ağlarlar…

193
37
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

Biz buraya neden çıktık? Nasıl çıktık? Ne zaman çıktık? Çıktık da çıkmadık mi dedik? Bunlar bir takım söylentiler:))))))

198
13
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Yaaa Dursun işte.

145
12
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Bu Dursun da Erden Timur da Ali Koç'un karşısına çıkamaz. Rezil olacakları açık sözüm ona delikanlıların.

122
22
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Sadece son maç için konuşursak Torriera King'e yaptığı hareketten kırmızı kart görmeliydi. Adam sürekli hakemi aldatmaya dönük atlamalar yapıyor bir tane hakem bunun için tek bir sarı kart gösteremiyor aksine rakip takım futbolcusu sarı görüyor. GS aleyhine atlanan başka kartlar(Alper Yılmaz, Demirbay) da var. Konya maçı düşünülmüş anlaşılan. Djiku uyduruk kartlarla atıldı. Fred'in attığı gol yine üçkağıtçı Torriera yüzünden Fred'e sarı kart ve nizami golün iptaliyle sonuçlandı. Buna rağmen 10 kişiyle GS'ı 50.000 seyircisi önünde evire çevire yendi FB. Herkes bu büyüklüğe sadece saygı duymalı.

yanıt17
yanıt4
Fenomenche Sanzeri:

Atma ziyaaaa

109
11
yanıtYanıtla
emin yıldız:

aslan kadar aslan.

yanıt2
yanıt0
Köksal Çelik:

Bu sizce ters düşmek mi ? Ali koç sonradan geceleri uyurken beni düşün demedi mi ? Bunu kastederek konuştu.Yapılan bu algı operasyonu amacı taşıyan haberlerle Galatasarayı bölemeyeceksiniz. Erden timur ve dursun özbekten bu kadar korkmayın bence önce Allahtan korkun. Silahlı korumalarla gariban çalışanları dövmeye benzemez öbür dünya

19
78
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Amma abartmışsın :)

yanıt44
yanıt5
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title