Haberler

Bitexen Antalyaspor, Yukatel Adana Demirspor'u mağlup etti

Güncelleme:

Bitexen Antalyaspor, Süper Lig'in 37. haftasında Yukatel Adana Demirspor'u 2-1 yenerek galibiyetle sezonu kapattı. Teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonrası yaptığı açıklamada, galibiyetin değerli olduğunu ve sevinç oluşturduğunu belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında konuk ettiği Yukatel Adana Demirspor'u 2-1 yenen Bitexen Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, "İyi bir final yapıp Antayalspor'daki maceramızı iç sahada galibiyetle kapatmak istedik. Bu galibiyet çok değerli oldu. Kazanmak hepimizde ayrı bir sevinç oluşturdu." dedi.

Yalçın, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takım için de güzel bir karşılaşma olduğunu söyledi.

İki takımın da hedefsiz olmasına rağmen ortaya seyir zevki yüksek, bol pozisyon ve mücadeleli bir oyun çıktığını kaydeden Yalçın, "Kazanmak için sahaya çıktık. İyi bir final yapıp Antalyaspor'daki maceramızı iç sahada galibiyetle kapatmak istedik. Bu galibiyet çok değerli oldu. Kazanmak hepimizde ayrı bir sevinç oluşturdu." diye konuştu.

Antalyaspor'a lig bittikten sonra veda edeceğini vurgulayan Yalçın, "Başkanımız Sinan Boztepe'ye çok teşekkür ediyorum. Bana ve ekibime maç öncesinde plaket vererek onurlandırdılar. Antalyaspor inşallah yeni bir yapılanma, iyi bir kadro ile seneye ligde seyir zevki veren bir takım görüntüsü çizer." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Sergen Yalçın Antalyaspor Antalya Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title