Haberler

Aytemiz Alanyaspor, Galibiyet Hasretine Kayseri Maçında Son Verdi: 5-0

Güncelleme:

Süper Ligde Aytemiz Alanyaspor, evinde karşılaştığı Kayserispor'u 5-0 mağlup etti ve puanını 15'e çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Kayserispor'u 5-0 mağlup etti 5 maçlık galibiyet ve gol hasretine son verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Aytemiz Alanyaspor daha etkili olan taraf oldu. 20. dakikada Atilla Turan'ın ceza sahası içinde Efecan Karaca'yı düşürmesiyle Aytemiz Alanyaspor penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Papiss Cisse topu direğe nişanladı ve öne geçme fırsatını değerlendiremedi.

Karşılaşmanın 45. dakikasında Aytemiz Alanyaspor, Baiona'nun pasında Papiss Cisse ile golü buldu ancak golden önce sağ kanatta Baiano'nun ofsaytta kalmasıyla gol geçerlilik kazanmadı.

DJALMA CAMPOS TOPU AĞLARA YOLLADI

Aytemiz Alanyaspor 45+6'da kullandığı köşe vuruşunda Cristian Sapunaru'nun ceza sahasında Ceyhun Gülselam'ı düşürmesiyle hakem Arda Kardeşler bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Topun başına bu kez Djalma Campos kullandı ve topu ağlara gönderdi.

Aytemiz Alanyaspor bu golle devre arasına 1-0 önde giren taraf oldu.

İKİNCİ YARI GOLLER YAĞMUR GİBİ

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi etkili başlayan Aytemiz Alanyaspor, 59. dakikada Efecan Karaca'nın golüyle Kayserispor karşısında 2-0 öne geçti. Bu golden sonra teknik direktör Sergen Yalçın'ın değişiklikleri maça damga vurdu. 73. dakikada Papiss Cisse'nin golüyle farkı 3'e çıkaran Aytemiz Alanyaspor, 79'da oyuna sonradan dahil olan Fernandes'in asistini tamamlayan Cisse'nin golüyle skoru 4-0'a getirdi. Ev sahibi ekip 81'de Djalma Campos'un ortasına iyi yükselen Junior Fernandes'in golüyle farkı 5'e çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Aytemiz Alanyaspor sahasında farklı kazandı.

Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor puanını 15'e yükseltirken, Kayserispor 12 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Papiss Cisse Kayserispor Spor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (7)

BİR GENÇ:

BU SENE KAYSERİ KÜMEYE

6
1
yanıtYanıtla
faşist:

bu ne lan bu ülke evladı yokmu afrikanın pis aç zencilerini doldurdunuz heryere

0
2
yanıtYanıtla
Beşiktaş 34:

Kardeş Alanya Pastırmayı Afiyetle Yedi;)) hahaha

1
0
yanıtYanıtla
hüseyyinn 58:

helal sana sergen

1
0
yanıtYanıtla
Aydınfb:

Ertuğrul Sağlam Bursaspor ile şampiyon olunca kendini çok iyi bir hoca sandı,bir baktık ki nasıl şampiyon olmuş,şampiyonluğu sahada kitlayan kişilerin Bursaspor ile alakası yok,sonra bir daha baktık o adamlar 15 Temmuz sonrası kodesteler.

1
0
yanıtYanıtla
arrasiyab:

mükemmel tespit feto yla şampiyon olanlar uefa kupası kazananlar . daha neler neler

yanıt5
yanıt2
Yaz.:

Bu nasıl hakem üst üstde iki penaltı?

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title