Haberler

Rüyada telefon almak ne anlama gelir? Rüyada telefon aldığını görmek ne demektir? Telefon satın almak ve hediye almak nasıl yorumlanır?

Rüyada telefon almak, sorunların çözüleceğinin ve büyük bir kazanç elde edileceğini alamet eder. Rüyada telefon kılıfı almak ise rüya sahibinin yaşamını düzene koyacağı, yeni kararlar alacağı sürecin simgesi olarak değerlendirilir. Peki, Rüyada telefon almak istemek ne anlama gelir? Rüyada hediye telefon almak ne demektir? Rüyada telefon görmek nasıl yorumlanır? Rüyada telefon görmenin görmenin psikolojik yorumu nasıldır?

Rüyada telefon almak birçok anlam içerir. Bunlardan ilki kişinin çok güzel haberler alacağı yönündedir. Genelde olarak telefon almak olumlu ve hayırlı işlerin olacağı anlamlarına gelir. Peki, Rüyada telefon almak ne anlama gelir? Rüyada telefon aldığını görmek ne demektir? Telefon satın almak ve hediye almak nasıl yorumlanır? İşte detaylar haberimizde...

RÜYADA TELEFON ALMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada telefon almak, hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da aile hayatında yaşadığı sıkıntıların çözümüne çok büyük katlı sağlayacak, çok güzel gelişmelerin ortaya çıkmasına vesile olacak, çok büyük kazançlar getirecek haberler alınacağına ve hiç beklenmedik bir zamanda hiç beklenmedik bir kişiden miras kalacağına alamet eder. İş hayatında ortaya konulan çalışmaların yöneticiler tarafından çok beğenilmesi sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi edilmeye rivayet eder.

RÜYADA TELEFON ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada telefon almak ile aynı anlama gelmektedir. Rüyayı gören kişinin, çok uzaktaki bir akrabasından çok büyük bir miras kalacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına ve bu haber sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

RÜYADA TELEFON SATIN ALMAK

Rüyayı gören kişinin, gerçekleştirdiği projeler sayesinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir edilir.

RÜYADA TELEFON HEDİYE ALMAK

İş hayatında çok zor zamanlar geçiren rüya sahibinin, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine ve şansı ve azmi sayesinde çok büyük uğraş verilerek yapılan işleri çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret eder.

RÜYADA TELEFON ALMAK İSTEMEK

Çok uzun zamandan beri sıkıntılı bir durumda bulunan rüya sahibinin, iş hayatında yaptığı çalışmalardan çok büyük zarar ettiğine, kısa bir süre de olsa hiçbir işe el atmayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına alamet eder.

RÜYADA CEP TELEFONU ALMAK

Rüyada cep telefonu aldığını gören kişi artık umudunu kestiği ve nazarında önemini kaybettiğini düşündüğü biriyle karşılaşacak ve eski günlerdeki gibi sıcak bir şekilde sarılıp hasret giderecek ve çok mutlu olacak demektir.

RÜYADA TELEFON KILIFI ALMAK

Rüyasında telefon kılıfı görmek ya da almak kişinin yeni gireceği kalabalık bir ortamda hayat arkadaşıyla tanışması şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin çevresinin gelişmesine işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin hayatını düzene koymak için yeni kararlar alması şeklinde de yorumlanır.

RÜYADA YENİ TELEFON ALMAK

Telefon haberleşmeyi sağlayan bir alettir bundan dolayı rüyada yeni bir telefon almak yakın zamanda hiç ummadığı haberler alacağına ve bundan dolayı çok sevineceğine alamet eder. Kişinin hayallerine kavuşacağına ve işinde makamının yükseleceğine delalet eder. Bununla ilgili diğer bir yorum ise yeni telefonun sizi mutlu edip etmediği ile ilgilidir. Yeni bir cep telefonu eğer üst bir modelse ve sizi rüyanızda mutlu ediyorsa bu iyi haber alacağınızın habercisi olabilir. Eğer rüyanızda yeni telefonunuzla mutlu değilseniz bu da bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz anlamına gelir. Aynı zamanda sesli bir şekilde başkasından iyi bir duyum alacağınız anlamına da gelir. Bu gelen duyum sizle ilgili olmasa da başkasının mutluluğu sizi de mutlu edecektir.

RÜYADA TELEFON BULMAK VE ALMAK

Rüyada telefon bulmak ve almak mirasa konmaya, kişiyi çok mutlu edecek haberlere, yüksek bir dereceye ulaşmaya, kendisine yardım edecek güçlü ve varlıklı bir adama, uzun süredir beklediği haberi işitmeye, eline geçecek fırsatlara, iş hayatında başarıya, yeni arkadaşlıklara veya gönül ilişkilerine yorulabilmektedir.

RÜYADA BEYAZ TELEFON ALMAK

Rüya sahibinin kendisi için yapacağı iyi şeylere ve bir kursa ya da davete katılacağına, yeni bilgiler edinmesi sonucunda hayatını çok daha işlevsel bir hale getireceğine işarettir. Yeni bir iş, yeni aşka ve yeni heyecanların kapıda olduğuna da müjde olarak görülen rüya bebek sahibi olmanın da tabiridir. Mesleki olarak hekimlik seçecek olan gençlere gelecekte herkes tarafından tanınan biri haline geleceklerini de bildiren güzel bir rüyadır.

RÜYADA SİYAH TELEFON ALMAK

Rüyada siyah telefon almak kişinin bu kimseden gelecek iyiliğe karşılık vermekte dahi zorlanacağına, uzun süredir devam eden maddi sıkıntıların son bulacağına işaret eder. Rüyayı gören genç birisi ise dertlerin bitmesine ve sevdiklerine yardım eden çalışkan ve başarılı bir insana, hayatın alt üst olmasına ve kendini bitkin hissetmeye ve sorumluluğunu tam anlamı ile yerine getirememeye delalet etmektedir. Kadın için bu rüya çevresinde saygı göreceğine, iyi niyetli ve temiz düşünceli bir insan olduğuna ve bu amaçlarla hareket ederek güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (4)

yasin:

rüyada telefon almak anca rüyanda görürsün demek bence

16
5
yanıtYanıtla
Berke:

Aynen rüyanda görürsün telefonu diyor

yanıt4
yanıt0
kutlu:

arkadaşlar neler oluyor burada herkes aynı fikirle mi geldi lgkdfşka

1
2
yanıtYanıtla
leyla:

Şu yorumu yazmaya gelmişti majgfkldajga

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title